file içerisine won sistemi

AESIR0

Level 1
Katılım
6 Nis 2023
Konular
5
Mesajlar
29
Online süresi
3g 21787s
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
27
TM Yaşı
3 Yıl 13 Gün
MmoLira
457
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, kurmuş olduğum files için sorunsuz ve hatasız bir won sistemi eklemek istiyorum fakat doğru düzgün bir anlatım asla bulamadım. Paketin geneline sağlam ve bugları olmayan bir won sistemi eklemem gerekiyor, offline shop kullanmıyorum ve bulduğum konularda ki dosyalar ise anlatımda çok karışık geldi. Detaylı anlatım ile neyi nasıl yapacağımı gösteren/anlatan bir konu var ise iletirseniz yada dm ile veya konu altında yorum ile yardımcı olabilirseniz gerçekten çok ama çok mutluluk duyarım. İyi forumlar diler, şimdiden teşekkür ederim.
 
tek tek sıstemlerın anlatımını bulman cok zor. bazılarının vıdeolarını cekıyorlarda uzun surdugu ıcın kolay kolay kımse vıdeo ıslerı ıle ılgılenmıyor.
Başlangıc olarak neyı nerede oldugunu ve nelerre dıkkat etmen gerektıgını gosterebılırım. Ozelden mesaj atabılırsın
 
Forum içeriğinde olan ve halen çalışan sistemler var.
Bu konuda belirtilen uygulamayı incelemeni tavsiye ederim fakat halen yapamaz isen konu altına belirtirseniz elimizden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalılırız.

Konuya git
 
Bahsetmiş olduğunuz konuda ki won sistemini kullanmaya çalışıyorum hocam ve yaklaşık 2-3 gündür hatalar ile karşılaşıyordum server içerisine eklemem gereken kısımlarda. Şuanda o hataları fixledim fakat diğer dosyalarda (client harici) neyi nereye koyacağımı bilmiyorum onları araştırıyorum bir yandan. Ayrıca o bahsettiğiniz konularda ki adımlarda arkadaşın vermiş olduğu py dosyaları mega.nz üzerinden kaldırılmış durumda o yüzden ulaşamıyorum o python dosyalarına.
 
Size yönlendirmiş olduğum konuda link halen aktif.
Hafta sonu sizde müsait olursanız elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırım.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)