Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İhtiyacınız olan görevler için iyi çalışan ücretsiz bir vpn keşfettim. Başlangıçta, satın alma fiyatını düşürmek için yalnızca diğer ülkelerden bazı çevrimiçi alışverişler yapmak istiyordum.
Başlangıçta ülke olarak Türkiye'ye sahip bir freevpn arıyordum, ülkenin nedeni istasyonun çekiciliği;
Bu yüzden bu VPN'i buldum:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ayrı şekillerde bir vpn'ye sahiptir: - Kesinlikle chrome / brave uzantılı tarayıcı için.
- Tüm işletim sistemi (Windows) ve dolaylı olarak açık uygulamalar için, doğrudan uygulamaları:
- Mobil uygulama, ancak yalnızca birkaç ülkeyle sınırlısınız, aksi takdirde kilidi açmak için ayda 10e abonelik ödemeniz gerekir. Böylece, tamamen ücretsiz olan uygulamaları veya uzantıları ile PC'nizden girerseniz ödeme yapmaktan kaçınabilirsiniz.
Youtube Premium, Discord, Netflix gibi hizmetler için %90'a varan indirimle iyi kullanım: