Cevaplanmadı MAP EKLEME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 02salim02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 542

02salim02

Level 3
Konular
17
Çözüm
3
Online süresi
16d 22h
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
57
MmoLira
3,601
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar dilerim.

Az önce yeni bir map ekledim oyuna ve aşağıda ki hataları alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Sorununuz çözüldü mü?
hayır maalesef.

world editöre attığımda da her yeri kırmızıydı haritanın textureleri de game d ye atmama rağmen ama bilmiyorum ücretli yaptırdığım ve 3 sene önce kullandığım bir map.

Eklediğiniz map içindeki setting.txt baş harfini büyük yazın setting.txt bunu Setting.txt yapacaksınız bide öyle deneyin isterseniz

Eklediğiniz map içindeki setting.txt baş harfini büyük yazın setting.txt bunu Setting.txt yapacaksınız bide öyle deneyin isterseniz
Merhabalar o şekilde de denedim fakat bir düzelme mevcut değil.

Textureleri tek tek kontrol ediyorum hepsi normal mekanında gayet güzel bir şekilde mevcut fakat oyun içerisinde bomboş bir harita ile karşılaşıyorum.

Hocam hatırladığım kadarıyla eklemeleri yaptıktan sonra textureler için property tekrar paketlemek gerekiyordu propertygenerator ile böyle bir işlem yaptınız mı ? eğer yapmadıysanız bundan kaynaklı olabilir bir kontrol etmelisiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)