Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Değerlendirenler: Metin2 ALL GUARD VMWARE BYPASS

1. 1.00 yıldız(lar)

Tanker35

• Reaksiyon Skoru
      0
    • Başarım Puanı
      5
    kullandıgım en kötü sanal makine klonlamak için ekstra ücret alıyor
  2. 5.00 yıldız(lar)

savasciasi19

• Reaksiyon Skoru
      4
    • Başarım Puanı
      67
    Satın alındı şuan iyi çalışıyor ++
  3. 5.00 yıldız(lar)

mutlu011

• Reaksiyon Skoru
      1
    • Başarım Puanı
      4
    En iyi bu başkasını araminiza gerek yok
  4. 5.00 yıldız(lar)

Kuro CZ

• Reaksiyon Skoru
      0
    • Başarım Puanı
      9
    Adam resmen ne dedigini yapiyor helal olsun sana
  5. 5.00 yıldız(lar)

MacNN

• Reaksiyon Skoru
      35
    • Başarım Puanı
      61
    Hafif inatçı olsada ;) , gayet başarılı ve güvenilir bir satıcı . kurulum başarılı gerçektleşti.
  6. 5.00 yıldız(lar)

oqnnn

• Reaksiyon Skoru
      1
    • Başarım Puanı
      4
    hızlı ve ilgili teşekkürler
  7. 5.00 yıldız(lar)

imertdev

• Reaksiyon Skoru
      0
    • Başarım Puanı
      6
    adam gibi adam. yazılım tıkır tıkır çalışıyor. her yazdığımızda cevap veriyor. multifarm devam sayesinde daha az maliyetle r5 7600x de 8 makina rahat açabiliyorum rise onlinede banamısın demiyor köpek gibi çalışıyor nasıl ayar yaptıysa kral :D
  8. 5.00 yıldız(lar)

mister31

• Reaksiyon Skoru
      1
    • Başarım Puanı
      9
  9. 5.00 yıldız(lar)

bykadir31

• Reaksiyon Skoru
      0
    • Başarım Puanı
      0
    Anında geri dönüş yapması, ilgi ve alaka o kadar yüksek ki ne desek boş on numara beş yıldız bir insan. 💯💯💯💯
  10. 5.00 yıldız(lar)

afrozagred

• Reaksiyon Skoru
      0
    • Başarım Puanı
      0
    herşeyi hızlıca yaptı ve yardımcı oldu güzel hizmet teşekkür ederim tekrardan. <3
  11. 5.00 yıldız(lar)

ByRaviel

• Reaksiyon Skoru
      119
    • Başarım Puanı
      159
  12. 1.00 yıldız(lar)

xkontra

• Reaksiyon Skoru
      2
    • Başarım Puanı
      23
    kesinilkle güvenilir değil arkadaşlar başımdan geçen bir hadiseyi anlatayım 2,3 gün önce satın aldım kendisinnden 2500 tlye çekmiş fiyatı 2000 tlydi iban şeklinde pazarlık yaptık parayı gönderdim kendisi para olduğu zaman anında kurulum yaptı sesli destekte rascalın 3 defa periyodik ban attığını söyledi satın aldım kurulumu yaptı kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarda hiç bir şekilde konsole gibi dosyaları bırakmıyolar hemen siliyolar yeni vm accagin zaman kendisine yazmanı istiyorlar, neyse velhasılkelam aradan 30 dakika geçti geçmedi rascal cortlattı bizim vmyi kendisine yazdım kurulum yaptığını söyledi 30 dakika sonra bana ulaştı tekrardan w11 kurulumu yaptı buraya kadar sorun yok kendisine w10 istediğimi baştada w10 verdiğini söyledim hile kullanan arkadaşlar bilirler w11de çoğu hilede optimizasyon ve açılma sorunu var 1-2 gün içinde hazır olacağını söyledi sonrasında ben buna discorddan sürekli mesaj atıyorum vm konsole yok vesaire diye kendisi cevap vermiyor geceleri giriyor arkadaşlarla denedik satın alım için mesaj attığınızda anında cevap alıyorsunuz ama diğer türlü bir sorun olduğunda cevap vermiyor kesinlikle günde 30 kişiye kurulum yapıyor minimum neyse w11 kurduğu vm 12 saat sonra sonra yine rascal fixledi kendisi az önce bana bir süre kurulum yapmıyacağını bende mağdur olduğumu belirttiğimde pişkin gibi 2.kurulumu yaptık vesaire diyor :D sonra arkadaşlıktan çıkardı sanmaki mazlumun ahı üstünde kalmaz. kimse yaşattığını yaşamadan ölmez belki buralardan çıkmaz ama elbet çıkar

aklı olan uzak dursun
Geri