Konu Sahibi Konu Sahibi W WesTR Level 7 Katılım 1 Ocak 2013 Konular 171 Mesajlar 1,709 Çözüm 5 Online süresi 12d 12h Reaksiyon Skoru 52 Altın Konu 0 TM Yaşı 13 Yıl 5 Ay 15 Gün Başarım Puanı 174 MmoLira 5,534 DevLira 3 Ticaret - 0% 0 0 0 17 Kas 2024 #6 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! bLastX' Alıntı: Dostum ben bakıyorum da senin bakmadığın aşikar. Sağ üst kısımdan dosyayı indir dediğin zaman aktif linkleri bilgisayarına indirebilirsin. Onu da görmezsin diye görsel bırakıyorum. Genişletmek için tıkla hata düzeltme dosyaları var burada boyutlarından anlayabilirsin kilobayt değerinde bana panelin kendisi lazm
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! bLastX' Alıntı: Dostum ben bakıyorum da senin bakmadığın aşikar. Sağ üst kısımdan dosyayı indir dediğin zaman aktif linkleri bilgisayarına indirebilirsin. Onu da görmezsin diye görsel bırakıyorum. Genişletmek için tıkla hata düzeltme dosyaları var burada boyutlarından anlayabilirsin kilobayt değerinde bana panelin kendisi lazm