Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Olmaz Olmaz Demeyin Olmaz Olmaz!

• Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 8

mum

Level 27
Yönetici
Bronz Üye
Konular
7,501
Reaksiyon Skoru
3,052
Altın Konu
0
Başarım Puanı
544
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 25 Gün
Online Süresi
13d 17h 0m
MmoLira
31,467
DevLira
0

RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!

0001885698001-1.jpg

Ulkemizin yetiştirdiği en değerli spor yoneticilerinden biri olan Şenes Erzik'in, eğitim ve calışma hayatında kendine kattığı değerleriyle ulaştığı liyakati, Turkiye Futbol Federasyonu'nun son atanmış ve ilk secilmiş Federasyon Başkanı olmasına, ardından da 33 yıl UEFA'da ve 21 yıl FIFA'da ust duzey yonetici olarak dunya futbolunu şekillendirmesine yol acmıştı. Hicbir başarının tesaduf olmadığını kanıtlayan Şenes Erzik, uzun erimli planlarını gercekleştirirken Turkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı,
UEFA Birinci Başkan Vekili ve FIFA Yonetim Kurulu Uyesi olarak sadece Turkiye değil Avrupa ve dunya futbolunu donuşturmuştu. Bu başarılar aynı zamanda yuzlerce ulkeye seyahatin, binlerce macla ilgilenmenin, altyapı oyuncularından dunyanın en nufuzlu idarecilerine kadar futbol icindeki ve dışındaki insanlarla yakın işbirliğinin, yoğun calışmalarının bir sonucuydu. Turkiye'ye ve futbola adanmış hayatının detaylarını genclere ornek olmak amacıyla kaleme alan Şenes Erzik, "ovunmek" icin değil "bilinmek" icin yazdığını vurguluyor. Sportif başarıların ve futbolun kulturel donuşumunun ardındaki en onemli kahramanlardan birinin, "Turkiye'ye Adanmış Hayatı" bu cildin icinde.
"O, bir barış insanı... Ama aynı zamanda tutkulu bir insan... Futbol sporu hakkında tutkulu... Evi hakkında, eşi ve ailesi hakkında tutkulu... Farklı kıtalar ve medeniyetler kavşağında yer alan kendi guzel ulkesi hakkında tutkulu..."
Michel Platini

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Olmaz Olmaz Demeyin Olmaz Olmaz! Yazar: Şenes Erzik Yayınevi: Sia Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 480 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786254440403

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri