- Katılım
- 27 Kas 2013
- Konular
- 7,500
- Mesajlar
- 24,372
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben dinledikce onlar anlatıyorlardı. Parasızlık cekiyorlardı, cocukları universiteyi kazansın istiyorlardı, işlerinden kovuluyorlar, birbirlerine kazık atıyorlar, ihbar ediyorlar, calıyorlardı; kimileri kacaktı, kimileri şantaj yapacak malzeme arıyordu, birbirlerini dolandırıyorlar, her yenilginin acısını daha buyuk bir kotuluk yaparak cıkarmaya calışıyorlardı. Karıkocalar birbirlerinden gizli, bu coplukten kurtulmanın yolunu arıyorlardı.
Ayfer Tunc'un daha once Aziz Bey Hadisesi ve Taş-KÂğıt-Makas kitapları icinde yer alan kısa oykuleri, Kırmızı Azap'ta bir araya geliyor, birbirini butunluyor. Hayatın damaklarımızda bıraktığı buruk tat, yazarın edebiyattaki ilk durağı olan oykulerinde de incelikle işleniyor. Kırmızı Azap, Ayfer Tunc'un 25 yıllık yazarlık birikiminin en onemli koşe taşlarından biri.
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 152
Baskı Yılı: 2014
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 111
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Can Yayınları
Kitap Adı: Kırmızı Azap Yazar: Ayfer Tunc Yayınevi: Can Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9789750721847


