- Konular
- 7,500
- Online süresi
- 13g 72259s
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
NETFLİX Orijinal Yapımı Atiye’ye ilham veren roman Dunyanın Uyanışı
“Sıradan biri olman sıradışı bir kadere sahip olamayacağın anlamına gelmiyor.”
“İnsanın kaderini sevebilmesinin şartı onu anlamasıdır. Anlayamadığımız şeyi sevemeyiz. Hayatının neden bu halde olduğunu bir kere anladın mı, kacınılmaz olarak değişirsin. Sen değişince, kaderin de değişir. Değişim, anlamanın bir numaralı yan urunudur. Meseleye boyle bakınca da, kaderimizi anlamanın onu şekillendirmeye giden ilk ve en onemli adım olduğunu soylemek yanlış olmaz.”
Bir ruyayla başladı her şey. İki nehrin arasındaki bereketli topraklarda yuruyordu Atiye, birden hoş manzara yerini karanlık, kan golu ve cığlıklarla suslenmiş bir senfoniye bıraktı. Toprak ana yeni bir cağa, Atiye kendi uyanışına gebeydi. Karanlığın sahibi icindekini cekip cıkarmak icin karnına yoneldi ve uyandı Atiye. Hicbir şey eskisi gibi olmayacaktı, cunku o da biliyordu ki gecmişin hikÂyeleri sonsuza dek gomulu kalamazdı. Ve gerceğin izlerini surmek icin yola cıktı, varacağı yerin sırrını bilmeden… Cunku insanoğlunun hikÂyesinin bittiği yerde onun hikÂyesi başlıyordu.
Şengul Boybaş ilk romanı Dunyanın Uyanışı ile okurunu insanlığa cağlar boyunca evsahipliği yapmış kadim topraklara, 2018 yılında UNESCO Dunya Mirası listesinde yerini alan Gobeklitepe’nin gizemli hikÂyesine davet ediyor. Uzerinde yaşadığımız bereketli toprakları, hayatın yanlış yaşanışını ve insanlığın sonsuz kez yenilişinin carpıcı romanı Dunyanın Uyanışı’nı bir solukta okuyacaksınız!
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Dunyanın Uyanışı Yazar: Şengul Boybaş Yayınevi: Kusurat Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056882500