emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

İcimizdeki Şeytan

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 60

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

0000000058246-1.jpg

"İsteyip istemedeğimi doğru durust bilmediğim, fakat neticede aleyhime cıkarsa istemediğimi iddia ettiğim bu nevi soz ve fiillerimin daimi bir mesulunu bulmuştum: Buna icimdeki şeytan diyordum, mudafaasını uzerime almaktan korktuğum butun hareketlerimi ona yukluyor ve kendi suratıma tukureceğim yerde, haksızlığa, tesadufun cilvesine uğramış bir mazlum gibi nefsimi şefkat ve ihtimama layık goruyordum. Halbuki ne şeytanı azizim, ne şeytanı? Bu bizim gururumuzun, salaklığımızın uydurması.."
Bu romanında, toplumsal gundemin kişilikler uzerindeki baskısını ve gucsuz insanın "kapana kısılmışlığını" gosteriyor Sabahattin Ali. Aydın gecinenlerin karanlığına, "insanın icindeki şeytan"a keskin bir bakış.

(Tanıtım Bulteninden)


Kitap Adı: İcimizdeki Şeytan Yazar: Sabahattin Ali Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789753638036
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst