Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Veba

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 48

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

0000000064631-1.jpg


Camus adı coğu okur icin Yabancı romanıyla ozdeşleşir. Ancak yazarın en onemli yapıtı aslında "Veba"dır. Keskin bir gozlem gucunun desteklediği arı bir bilincle Veba, yalnızca cağımızın değil, tum insanlık tarihinin ortak bir sorununa değinir: Felaketin yazgıya donuşmesi. Camus'nun hicbir yapıtında boyle acı bir yazgı, boylesine şiirsel bir dille ele alınmamıştır. "Veba", insanın ve ışığın şiiridir. Bu şiirde renkler alabildiğine koyu, ancak yazarın sesi o denli umut doludur. Beklenmedik bir boyuta ulaşan veba salgını tum Oranlıları ilkin umutsuzluğa boğar, ardından Doktor Rieux, Tarron ve Grand'ın gosterdikleri dayanışma orneği, başta yetkililer olmak uzere herkese bir guc ve umut kaynağı olur.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı:
277

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı:
235

Baskı Yılı: 2000


Dili: Turkce
Yayınevi: Can Yayınları
Kitap Adı: Veba Yazar: Albert Camus Cevirmen: Nedret Tanyolac Oztokat Yayınevi: Can Yayınları İlk Baskı Yılı: 2000 Dil: Turkce Barkod: 9789750728273

[h=5]Oduller[/h] Nobel Edebiyat Odulu
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst