Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı ÇOK ACİL VT BOX HATA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dokaci1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 509

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese selamın aleyküm kendi bilgisayarımda bu hatayı almıyorum ama kiraladığım sunucu kasasında bu hatayı alıyorum sebebi nedir bios'tan sanal makine sözde açık denildi hyper-v hep açık hem kapalı denediğim halde gene bu hatayla karşılaşmaktayım sebebi nedir.
Not: Ova dosyası veya server açılması kendi bilgisayarımda çalışmaktadır.
2.png

VirtualBox tamamen kaldırın program filesdan ova dosyalarını temizleyin ova dosyanızı farki bir sürücüye alın (yedek olarak) e veya d sürücüsüne daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın VirtualBox kurun ova dosyasının adını degiştirin daha öncekiler ile aynı isimde olmasın kurulumu tamamlayıp deneyin tekrar.

Öncelikle herkese selamın aleyküm kendi bilgisayarımda bu hatayı almıyorum ama kiraladığım sunucu kasasında bu hatayı alıyorum sebebi nedir bios'tan sanal makine sözde açık denildi hyper-v hep açık hem kapalı denediğim halde gene bu hatayla karşılaşmaktayım sebebi nedir.
Not: Ova dosyası veya server açılması kendi bilgisayarımda çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 123762

Görev yöneticisi performans kısmından sanallaştırmaya bakabilirsin açık olup olmadıgına

1731495496679.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri