- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar;
Bildiğiniz üzere DİSCORD , TR sunucularında yasaklandı. Haliyle erişim engeli getirildi ve bir çok kullanıcı, platform sahipleri mağdur duruma düştü. Uzun süredir kullandığım ve ücretsiz bir yazılım olan FREE VPN size anlatmak istiyorum. Bu sayede PC üzerinden discord hesabınıza sorunsuz giriş yapabilirsiniz.
Bu rehber TURKMMO özel olarak hazırlanmıştır
Adım adım anlatacağım.
1-
2- Uygulamayı ANTİ VİRUS kapalıyken kuralım. Anti virus açık haldeyken de kurabilirsiniz fakat kullandığınız virus programına göre hata verebilir.
3- Uygulamayı kurduktan sonra gerekli ayarları yapalım.
5- Verim alabilmeniz adına GERMANY - FRANCE kullanın. Veri akışı hızlı olan alt yapılardır.
6- İsteğe göre PREMIUM alabilirsiniz. Almasanız da sorunsuz kullanabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları sorunsuz uyguladığınız taktirde PC üzerinden gerek discord gerek ise kapanan XX uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz.
Bildiğiniz üzere DİSCORD , TR sunucularında yasaklandı. Haliyle erişim engeli getirildi ve bir çok kullanıcı, platform sahipleri mağdur duruma düştü. Uzun süredir kullandığım ve ücretsiz bir yazılım olan FREE VPN size anlatmak istiyorum. Bu sayede PC üzerinden discord hesabınıza sorunsuz giriş yapabilirsiniz.
Bu rehber TURKMMO özel olarak hazırlanmıştır
Adım adım anlatacağım.
1-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesi üzerinden uygulamamızı indirelim.2- Uygulamayı ANTİ VİRUS kapalıyken kuralım. Anti virus açık haldeyken de kurabilirsiniz fakat kullandığınız virus programına göre hata verebilir.
3- Uygulamayı kurduktan sonra gerekli ayarları yapalım.
5- Verim alabilmeniz adına GERMANY - FRANCE kullanın. Veri akışı hızlı olan alt yapılardır.
6- İsteğe göre PREMIUM alabilirsiniz. Almasanız da sorunsuz kullanabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları sorunsuz uyguladığınız taktirde PC üzerinden gerek discord gerek ise kapanan XX uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz.
- Konular
- 707
- Online süresi
- 1y 1ay
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler Göktuğ
- Konular
- 10,914
- Online süresi
- 10ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 16,709
- Altın Konu
- 444
- Başarım Puanı
- 691
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 19,697
- DevLira
- 601
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)