- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,564
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,853
- DevLira
- 110
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
cPanel - E-posta Yönlendiricileri
İhtiyacınıza göre cPanel e-postanızda birden fazla e-posta hesabı oluşturabilirsiniz. E-posta hesaplarının sayısı arttığında, alınan e-postaları görüntülemek için her hesabı açmanız gerekecektir. Bu sorunu aşmak için, bir hesabın bu e-postalarının kopyasını başka bir hesaba iletebilirsiniz, böylece artık tüm e-postaları görüntülemek için yalnızca bir hesap açmanız gerekecektir. Ayrıca e-postayı atabilir veya bir programa gönderebilirsiniz. Ayrıca alan adlarınızın tüm e-postalarını başka bir alan adına iletebilirsiniz.Bir E-posta Yönlendiricisi Oluşturun
İki tür yönlendirici mevcuttur, birincisi bir e-posta hesabını başka birine yönlendirmek için. İkincisi tüm e-postaları bir etki alanına yönlendirmek içindir.Bir E-posta Hesabı Yönlendiricisi Oluşturun
Adım 1 − cPanel Ana Sayfasında bulunan Yönlendiriciler bağlantısına tıklayarak E-posta Yönlendiricilerini açın .
Adım 2 − Yönlendiriciler Arayüzünde E-posta Hesabı Yönlendiricisi Oluştur seçeneğini bulacaksınız .
Adım 3 − Yönlendirici Ekle butonuna basın, sizi buna benzer bir arayüze götürecektir.
Adım 4 − İletmek istediğiniz e-postanın Adresini girin. E-postanın önceden oluşturulmuş olması gerekmez. Bir e-posta oluşturmaz ve bir yere iletmezseniz, tek fark e-postalarınızın orijinal e-postanın posta kutusunda saklanmayacak olmasıdır çünkü o posta kutusu mevcut olmayacaktır.
Adım 5 − E-postanızın iletilmesini istediğiniz hedefi girin.
- E-posta Adresine İlet'i seçin ve metin kutusunu e-postalarınızın alınmasını istediğiniz mevcut bir e-posta adresiyle doldurun.
- At'ı seçin ve gönderene bir hata gönderin. Bu mesajı atmak ve gönderene bir hata mesajı sağlamak istiyorsanız. Ayrıca Hata mesajını özelleştirebilirsiniz, mesajı metin kutusuna girin.
- E-postalarınızın bir sistem hesabına gönderilmesini istiyorsanız Sistem Hesabına İlet'i seçin ve bir sistem hesabı adı belirtin.
- E-postalarınızın bir programa gönderilmesini istiyorsanız, Programa yönlendir'i seçin ve programınızın dosya uzantısıyla birlikte yol adını girin.
- Sil'i seçin ve sistem e-postayı silecek ve hiçbir şey yapmayacaktır. Seçiminizi buna göre yapınız.
Alan Adı Yönlendiricisi Ekle
Alan adınızın tüm e-postalarını başka bir alan adına yönlendirebilirsiniz. E-postaları alacak olan alan adında, o alan adının varsayılan e-posta adresini tek bir e-posta olarak değiştirebilirsiniz, böylece e-postalarını yönlendirdiğiniz alan adınızdan gönderilen tüm e-postaları alabilir.Adım 1 − Yönlendirici arayüzünün E-posta Yönlendiricisi Oluştur altında bulabileceğiniz Alan Adı Yönlendiricisi Ekle düğmesine tıklayın .
Adım 2 − Yeni Alan Adı Ekleme Arayüzünde, yönlendirmek istediğiniz alan adını seçin.
Adım 3 − Alan adınızın yanındaki metin kutusuna, e-postaları alacağınız alan adını girin.
Adım 4 − Değişiklikleri kaydetmek için Alan Adı Yönlendiricisi Ekle butonuna basın .
Bir E-posta Yönlendiricisini Sil
Bir e-posta yönlendiricisini silmek için silmek istediğiniz yönlendiriciye karşılık gelen silme bağlantısına tıklayın.E-posta hesabı yönlendiricisi için;
Alan Adı Yönlendiricileri İçin;
Yönlendiricileri silmeden önce izniniz istenecektir, E-posta Yönlendiricisini silmek için Yönlendiriciyi Sil'e tıklayın.
Son düzenleme: