raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu cPanel E-posta Yönlendiricileri

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cPanel - E-posta Yönlendiricileri

İhtiyacınıza göre cPanel e-postanızda birden fazla e-posta hesabı oluşturabilirsiniz. E-posta hesaplarının sayısı arttığında, alınan e-postaları görüntülemek için her hesabı açmanız gerekecektir. Bu sorunu aşmak için, bir hesabın bu e-postalarının kopyasını başka bir hesaba iletebilirsiniz, böylece artık tüm e-postaları görüntülemek için yalnızca bir hesap açmanız gerekecektir. Ayrıca e-postayı atabilir veya bir programa gönderebilirsiniz. Ayrıca alan adlarınızın tüm e-postalarını başka bir alan adına iletebilirsiniz.

Bir E-posta Yönlendiricisi Oluşturun

İki tür yönlendirici mevcuttur, birincisi bir e-posta hesabını başka birine yönlendirmek için. İkincisi tüm e-postaları bir etki alanına yönlendirmek içindir.

Bir E-posta Hesabı Yönlendiricisi Oluşturun

Adım 1 − cPanel Ana Sayfasında bulunan Yönlendiriciler bağlantısına tıklayarak E-posta Yönlendiricilerini açın .

1.png

Adım 2 − Yönlendiriciler Arayüzünde E-posta Hesabı Yönlendiricisi Oluştur seçeneğini bulacaksınız .

2.png

Adım 3 − Yönlendirici Ekle butonuna basın, sizi buna benzer bir arayüze götürecektir.

3.png

Adım 4 − İletmek istediğiniz e-postanın Adresini girin. E-postanın önceden oluşturulmuş olması gerekmez. Bir e-posta oluşturmaz ve bir yere iletmezseniz, tek fark e-postalarınızın orijinal e-postanın posta kutusunda saklanmayacak olmasıdır çünkü o posta kutusu mevcut olmayacaktır.

Adım 5 − E-postanızın iletilmesini istediğiniz hedefi girin.

• E-posta Adresine İlet'i seçin ve metin kutusunu e-postalarınızın alınmasını istediğiniz mevcut bir e-posta adresiyle doldurun.
  • At'ı seçin ve gönderene bir hata gönderin. Bu mesajı atmak ve gönderene bir hata mesajı sağlamak istiyorsanız. Ayrıca Hata mesajını özelleştirebilirsiniz, mesajı metin kutusuna girin.
Peşin Seçenekler

4.png

• E-postalarınızın bir sistem hesabına gönderilmesini istiyorsanız Sistem Hesabına İlet'i seçin ve bir sistem hesabı adı belirtin.
  • E-postalarınızın bir programa gönderilmesini istiyorsanız, Programa yönlendir'i seçin ve programınızın dosya uzantısıyla birlikte yol adını girin.
  • Sil'i seçin ve sistem e-postayı silecek ve hiçbir şey yapmayacaktır. Seçiminizi buna göre yapınız.
Adım 6 − Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için Yönlendirici Ekle'ye tıklayın.

Alan Adı Yönlendiricisi Ekle

Alan adınızın tüm e-postalarını başka bir alan adına yönlendirebilirsiniz. E-postaları alacak olan alan adında, o alan adının varsayılan e-posta adresini tek bir e-posta olarak değiştirebilirsiniz, böylece e-postalarını yönlendirdiğiniz alan adınızdan gönderilen tüm e-postaları alabilir.

Adım 1 − Yönlendirici arayüzünün E-posta Yönlendiricisi Oluştur altında bulabileceğiniz Alan Adı Yönlendiricisi Ekle düğmesine tıklayın .

5.png

Adım 2 − Yeni Alan Adı Ekleme Arayüzünde, yönlendirmek istediğiniz alan adını seçin.

6.png

Adım 3 − Alan adınızın yanındaki metin kutusuna, e-postaları alacağınız alan adını girin.

Adım 4 − Değişiklikleri kaydetmek için Alan Adı Yönlendiricisi Ekle butonuna basın .

Bir E-posta Yönlendiricisini Sil

Bir e-posta yönlendiricisini silmek için silmek istediğiniz yönlendiriciye karşılık gelen silme bağlantısına tıklayın.
E-posta hesabı yönlendiricisi için;

7.png

Alan Adı Yönlendiricileri İçin;

8.png

Yönlendiricileri silmeden önce izniniz istenecektir, E-posta Yönlendiricisini silmek için Yönlendiriciyi Sil'e tıklayın.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri