Tsurube-otoshi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan TruvaGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 75

TruvaGame

Level 23
Katılım
23 Ocak 2016
Konular
8,370
Mesajlar
18,420
Online süresi
4mo 20d
Reaksiyon Skoru
4,085
Altın Konu
0
Başarım Puanı
506
MmoLira
239
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tsurube-otoshi (釣瓶落とし), küçük bir çocuk olarak görünen bir tür şekil değiştiren ruh olan Japon yokai'sidir . Kuyuların ve nehirlerin yakınında yaşadığı söylenir ve yaramaz davranışlarıyla bilinir.

Halk hikayelerine göre, Tsurube-otoshi kuyudan su çeken bir kişiye görünür. Kayıp bir çocuk gibi davranır ve kişiden eve giden yolu bulmasına yardım etmesini ister. Kişi kabul ederse, Tsurube-otoshi kuyuya tırmanır ve kovayı aşağı çekerek kişiyi içeride hapseder.

Tsurube-otoshi bazen uzun, ince kol ve bacaklara sahip küçük, insansı bir yaratık olarak tasvir edilir. Genellikle yüzünde yaramaz bir sırıtış olduğu söylenir.

Tsurube-otoshi'nin kökeni hakkında birkaç farklı teori vardır. Bazıları bunun gerçek hayatta bir çocuğun yanlışlıkla bir kuyuda boğulması olayına dayandığına inanır. Diğerleri bunun, insanları yabancılarla konuşmanın tehlikeleri konusunda uyarmak için tasarlanmış Japon folklor geleneğinin bir yaratımı olduğuna inanır .

Korkutucu ününe rağmen, Tsurube-otoshi Japonya'nın bazı bölgelerinde iyi şansın sembolü olarak da kabul edilir. Bir Tsurube-otoshi gördüğünüzde, bunun iyi bir talih elde etmek üzere olduğunuzun bir işareti olduğuna inanılır.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)