Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Saltanat Tipi Server Zehirli Bulut Damage Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrooLx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 347

GrooLx1

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
64
Çözüm
17
Online süresi
1mo 26d
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
7,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Saltanat tipi bi files ile uğraşıyorum, bıçakçı ninjanın diğer skillerini skil_proto üzerinden ayarladım. 105 level bıçağından başlayıp son dönüşüme kadar damage artarak gidiyor sadece rütuşlar kaldı. Fakat zehirli bulut skilini ayarlayamadım bir türlü. Örnek vermem gerekirse son dönüşüm silahta 15-16m vurduruyorum ilk 3 silahta hiç hasar vurmuyor son dönüşümden bir önceki silahta 24 m vuruyor.

-(lv*2+(atk + str*3 + dex*18)*k)

Skill proto zehirli bulut orjinal hali bu verilmiş Mantıken nerede oynama yapmam gerekir istediğime ulaşmak için.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sorunu Çözdüm. Saltanat piyasası bitti gibi görünüyor fakat yüksek damageli server ayarlamak isteyen ve karşısına böyle bir sorun çıkanlar için

Bıçakların Value3 - 4 - 5 değerlerinde düşüşe gittim. Skill protoda öncelikle skill değerini sabit tutarak bunu yaptım. Damage vurmaya başladığında skill ile oynama yaparak istediğim ayarlamalara getirdim.

Örnek vermem gerekirse : Servera eklediğim çöl bıçağının değerleri normalde sırası ile (Value3 - 4 - 5) 2420 - 2430 - 1000 iken ben bu değerleri sırası ile 1586 - 1650 - 1000 değerlerine getirdim. Artık skill proto üzerinde yaptığım değişiklikler tüm itemler üzerinde net şekilde işler durumda.

Skillin bazen vurup bazen vurmama sorunu da çözüldü ama çözüm yolu bu mudur emin değilim yine de...
Saltanat tipi bi files ile uğraşıyorum, bıçakçı ninjanın diğer skillerini skil_proto üzerinden ayarladım. 105 level bıçağından başlayıp son dönüşüme kadar damage artarak gidiyor sadece rütuşlar kaldı. Fakat zehirli bulut skilini ayarlayamadım bir türlü. Örnek vermem gerekirse son dönüşüm silahta 15-16m vurduruyorum ilk 3 silahta hiç hasar vurmuyor son dönüşümden bir önceki silahta 24 m vuruyor.

-(lv*2+(atk + str*3 + dex*18)*k)

Skill proto zehirli bulut orjinal hali bu verilmiş Mantıken nerede oynama yapmam gerekir istediğime ulaşmak için.
atk + str*3 kısmını artırın 5.2 filan yapıp denermisiniz

Durumlar aynı bazen skill işliyor bazen işlemiyor son dönüşüm 15m vuruyor ondan önceki 25 ondan önceki 17 item değerleri ile oynuyorum düşürdüğüm değerde zehirli bulut damagesi yükseliyor çıkamadım işin içinden

Sorunu Çözdüm. Saltanat piyasası bitti gibi görünüyor fakat yüksek damageli server ayarlamak isteyen ve karşısına böyle bir sorun çıkanlar için

Bıçakların Value3 - 4 - 5 değerlerinde düşüşe gittim. Skill protoda öncelikle skill değerini sabit tutarak bunu yaptım. Damage vurmaya başladığında skill ile oynama yaparak istediğim ayarlamalara getirdim.

Örnek vermem gerekirse : Servera eklediğim çöl bıçağının değerleri normalde sırası ile (Value3 - 4 - 5) 2420 - 2430 - 1000 iken ben bu değerleri sırası ile 1586 - 1650 - 1000 değerlerine getirdim. Artık skill proto üzerinde yaptığım değişiklikler tüm itemler üzerinde net şekilde işler durumda.

Skillin bazen vurup bazen vurmama sorunu da çözüldü ama çözüm yolu bu mudur emin değilim yine de bahsedeyim.

Skill attığımda skill in tekrar gelme süresi ortalama 5 saniye ( Kullandığım fileste ). Fakat Navicat üzerinde baktığımda skill gelme süresi 20 saniye olarak görünüyordu. Skill attığımda ilk attığım skill işliyor 5 saniye sonra skill geldiğinde tekrar attığımda işlemiyordu. Bu yüzden navicat ile oyunda gördüğüm skill sürelerini eşitledim şuan için tekrar skil attığımda işlememe sorunu yok.

Söylediğim gibi skill işlememe sorunu bundan kaynaklı mıydı yoksa value değerleri de buna etki eder miydi bilmiyorum. Ama başınıza gelirse deneyebilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri