farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Rayanu Server Files V2 | 65-250/55-120 vb. Yapılar İçin En Temiz Altyapı | +40 Referans | %30 İndirim Fırsatı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan i3c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 152
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
4.60 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hâlihazırda V1 dosyalarımı zaten biliyorsunuz. V1'in kaynak kodlarını satışa sunmadan önce V2 için hazırlıklara başlamıştım. Ancak, 1-99 gibi yapılara yönelmeyi ve sıfırdan daha kaliteli bir dosya oluşturmayı düşündüğüm için uzun süredir bir köşede duruyordu. Şu anda ise aktif olarak v5.8 üzerinde çalışıyorum ve farklı yapılar hazırlıyorum. Bu sebeple, V2 dosyalarımı satıyorum.

V1 ile V2 arasındaki kabataslak farklara gelince:
  • Marty v5.8 fixleri dahil olmak üzere 100'den fazla fix uygulandı.
  • Game source'deki tüm warningler çözüldü. Bildirilen tüm syserr sorunları giderildi.
  • Shop açıkken hasar alınmaması, GR2 kanat görünmemesi, siyah ekran, 'cannot tree client crash' vb. V1'de görülen tüm sorunlar çözüldü.
  • Client başta olmak üzere tüm packlere düzen sağlandı. Tüm tasarımlar tek bir packe uyarlandı.
  • GUI & Interface tasarımları, herkesin zevkine hitap etmesi amacıyla olabildiğince official ve yaygın tasarımlara dönüştürüldü.
  • Paket hataları %80 oranında minimuma indirildi, V1 içerisinde bulunan ancak kullanılmayan tüm sistemler kaldırıldı.
  • Oyun yapısı tamamen güncellendi; tüm kostümler, bosslar, haritalar, iconlar ve eşyalar vs. revize edildi.
  • Battle Pass, Event, Reward, Oto Av, Legendary Skill, Ticaret Log, Çarklar, Multi Farm Block, Rank/Şampiyon vs. bir çok yeni sistem.
  • Bir çok düzenleme sağlandı. (Character Details, Skill Color, Login, Game Option, Biyolog, Affect, Offline Shop, Derece, Pet Sistemi, Kuşak vs.
  • Item_desc, Item_list, locale_game, locale_interface, locale_string vs. tüm txt'lerdeki gereksiz kullanılmayan satırlar silindi.
discord: i3c_account

caj4xtq.png
hhen89s.png
qr5xgan.png

1igahak.png

61wtony.png

r2zpsun.png

sohndbn.png

9doojyp.png

moeyvnr.png

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kendisinden v1 versiyonunu satın aldım herhangi bir sorun yaşamadım, elinden geldiğince çoğu konuda yardımcı oldu yardımını esirgemedi, güvenilir satıcıdır. Hayırlı Satışlar.
Öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Eski v1'in aksine öncelikle multi language ve bazı önemli iyileştirmeleri öneririm batucum. Zira 55-120 veya global yapıdaki gibi spesifik dosyalar için akıcı bir oyun deneyimi için gerekli görüyorum. (DirectX 9, Game-Client x64 mimarisi, OPC yapısı gibi, daha ilerisi için paket gönderimini iyileştirme). Bunlar seni bir adım daha öteye taşıyacaktır. Emeğine sağlık :) @i3c
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri