- Katılım
- 23 Ocak 2016
- Konular
- 8,370
- Mesajlar
- 18,415
- Online süresi
- 4mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 4,085
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 239
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hekatonkhirler: Yüzlerce Kolun Gücü
Hekatonkhirler (Yüzbaşlılar), Yunan mitolojisinde, Gaia (Dünya) ve Uranüs (Gökyüzü) tarafından yaratılmış, devasa boyutlara sahip, yüzü aşkın kola sahip titanik varlıklardır. Bu yaratıklar, o kadar güçlüydüler ki, doğdukları anda Uranüs'ü o kadar çok sarsmışlardı ki, Uranüs diğer çocuklarını Tartaros'a (Cehennem) hapsetmek zorunda kalmıştır.Özellikleri:
- Yüzlerce Kol: Adından da anlaşılacağı gibi, Hekatonkhirlerin her birinin yüzlerce kolu vardır. Bu kollar, muazzam bir güç ve çeviklik kaynağıdır.
- Devasa Boyutlar: Hekatonkhirler, diğer titanlar ve tanrılardan çok daha büyük ve güçlüdürler.
- Güç: Hekatonkhirler, dağları yerinden oynatabilecek, denizleri karıştırabilecek kadar güçlüdürler.
Rolü:
- Titan Savaşı: Titan Savaşı sırasında Zeus'un tarafında yer almış ve Titanları yenilgide büyük rol oynamışlardır.
- Tartaros'a Hapsedilme: Doğumlarından hemen sonra, babaları Uranüs tarafından Tartaros'a (Cehennem) hapsedilmişlerdir. Zeus, Titan Savaşı sırasında onları buradan kurtarmıştır.



