HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senin o dilenip kulandigin alt yapiyi satin aldim ben bos insan warez hayatinda diyor hayatinda 1 basarin yok sagdan soldan dilene dilene biseyler yapmaya calisiyonForumdaki linkleri kırık o yüzden ekledim kendinle herkesi aynı kefeye koyman çok trajikomik bir olay alicim warez hayatında başarılar
Bak dostum düne discorddan src sal diye yalvaran sendin bugün bunu demen çok iç acıtan birseySenin o dilenip kulandigin alt yapiyi satin aldim ben bos insan warez hayatinda diyor hayatinda 1 basarin yok sagdan soldan dilene dilene biseyler yapmaya calisiyon
rayanu güncelini mi paylasim illaBak dostum düne discorddan src sal diye yalvaran sendin bugün bunu demen çok iç acıtan birsey
ne bu kavga yawPaylaşabilirsin millet yararlanır ümitrayanu güncelini mi paylasim illa![]()
ne bu kavga yaw
Git benim wareze attığım dosyalarla ugras sen alicim benim ligimde oynayamazsin senSenin o dilenip kulandigin alt yapiyi satin aldim ben bos insan warez hayatinda diyor hayatinda 1 basarin yok sagdan soldan dilene dilene biseyler yapmaya calisiyon
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)