- Konular
- 47
- Online süresi
- 9g 58193s
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 3,160
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız : Mehmet Emin
Yaşınız :27
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 6yıl
Günlük Online Süreniz : 5-8 saat
İletişim Adresi (Discord) : chesbok0
Detaylar ;
Zenaris - Aeldra (Kısa süre) - Gibi global sunucularda ve bir çok Tr pvp sunucularında adminlik yaptım. Genelde Tr de ki pvp sunucuların oyun yapı ve düşünce şekli hoşuma gitmediği için uzak durmaya çalıştım. Şu an ise belirrli bir ekibin parçası olup sağlam işlerin bir üyesi olmak istiyorum.
Yardımcı olabileceğim alanlar ;
Çoğu zaman çözüm odaklı ve sakin kalabilen sorunları birebir çözüp her hangi bir olayın bir üst seviyeye çıkmasını engelleyen veya engellemeye çalışırım. Her zaman oyun ve oyuncu takibi yaparak oyunun gidişatını ve oyuncuların memnuniyetsiz olduğu haklı konuları bulmaya özen gösteriririm. Her zaman farklı fikir ve oyun yapısına uyacak şekilde güncelleme önerileri yapmaya çalışırım. Bir çok kez Destek sistemi ve oyun içerisinden sorulan soruları cevaplamak gibi uzun süre tecrübe sahibi oldum. Beta sunucusunda oyunu test edip oyunun iyi veya kötü etkilenecek yanlarını ve genel olarak fikirlerimi çekinmeden söyleyebilirim. Bu görev konusunda bana güvenebilirsiniz.
Oyun kurgusu hakkında yardımcı olabilirim, tüm yapılar hakkında fazlasıyla bilgi ve birikime sahibim.
Açılış tarihi planlaması en uygun tarihi seçmenizde yardımcı olabilirim.
Takım ve oyunu yönetme kısmında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirim.
Navicat,Putty,Filezilla üzerinde yapılacak tüm işlemlerinizde yardımcı olabilirim. (Src taraflı işlemler harici tüm işlemler.)
Not : Kısacası metin2 ile alakalı aklınıza gelen her konuda destek sağlayabilirim. Lütfen sadece ciddi projeler için iletişime geçin.
Yaşınız :27
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 6yıl
Günlük Online Süreniz : 5-8 saat
İletişim Adresi (Discord) : chesbok0
Detaylar ;
Zenaris - Aeldra (Kısa süre) - Gibi global sunucularda ve bir çok Tr pvp sunucularında adminlik yaptım. Genelde Tr de ki pvp sunucuların oyun yapı ve düşünce şekli hoşuma gitmediği için uzak durmaya çalıştım. Şu an ise belirrli bir ekibin parçası olup sağlam işlerin bir üyesi olmak istiyorum.
Yardımcı olabileceğim alanlar ;
Çoğu zaman çözüm odaklı ve sakin kalabilen sorunları birebir çözüp her hangi bir olayın bir üst seviyeye çıkmasını engelleyen veya engellemeye çalışırım. Her zaman oyun ve oyuncu takibi yaparak oyunun gidişatını ve oyuncuların memnuniyetsiz olduğu haklı konuları bulmaya özen gösteriririm. Her zaman farklı fikir ve oyun yapısına uyacak şekilde güncelleme önerileri yapmaya çalışırım. Bir çok kez Destek sistemi ve oyun içerisinden sorulan soruları cevaplamak gibi uzun süre tecrübe sahibi oldum. Beta sunucusunda oyunu test edip oyunun iyi veya kötü etkilenecek yanlarını ve genel olarak fikirlerimi çekinmeden söyleyebilirim. Bu görev konusunda bana güvenebilirsiniz.
Oyun kurgusu hakkında yardımcı olabilirim, tüm yapılar hakkında fazlasıyla bilgi ve birikime sahibim.
Açılış tarihi planlaması en uygun tarihi seçmenizde yardımcı olabilirim.
Takım ve oyunu yönetme kısmında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirim.
Navicat,Putty,Filezilla üzerinde yapılacak tüm işlemlerinizde yardımcı olabilirim. (Src taraflı işlemler harici tüm işlemler.)
Not : Kısacası metin2 ile alakalı aklınıza gelen her konuda destek sağlayabilirim. Lütfen sadece ciddi projeler için iletişime geçin.
- Konular
- 47
- Online süresi
- 9g 58193s
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 111
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 3,160
- DevLira
- 0
g
- Konular
- 2,176
- Online süresi
- 1y 4ay
- Reaksiyon Skoru
- 5,071
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 136,976
- DevLira
- 27
dc ve skype dışında sosyal medya hesabı paylaşmak yasak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)