- Konular
- 1
- Online süresi
- 7h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Cümleten selamun aleyküm. Tüm Turkmmo üyelerine esenlik, sağlık ve afiyet dileklerimle.
Öncelikle kullanıcı adımın anlamını açıklayayım: Hemen hemen anlaşılabildiği üzere, Türkçe'deki "aksakal" tabirinin bir başka dildeki versiyonu. Aksakal tabiri ise, "duayen" anlamında. Bu kullanıcı adını tercih etme sebebim, bu tür mecralarda oldukça uzun süre vakit geçirmiş olmam. Belki hatırlayanlar olabilir: Eskiden DarKlPhanTom ve JosephRyan kullanıcı adlarıyla buralarda bulunmuşluğum vardır. Bilhassa "Grafik Tasarım" kategorisinde oldukça uzun zaman geçirdim. Ancak bu yeni hesabımın "tekrar geri döndü" olarak anlaşılmasını istemem. Yalnızca ara ara buralarda dolanıyorum. O sebeple açtım.
Tekrardan herkese selamlar ve sevgiler dilerim.
İyi forumlar.
Öncelikle kullanıcı adımın anlamını açıklayayım: Hemen hemen anlaşılabildiği üzere, Türkçe'deki "aksakal" tabirinin bir başka dildeki versiyonu. Aksakal tabiri ise, "duayen" anlamında. Bu kullanıcı adını tercih etme sebebim, bu tür mecralarda oldukça uzun süre vakit geçirmiş olmam. Belki hatırlayanlar olabilir: Eskiden DarKlPhanTom ve JosephRyan kullanıcı adlarıyla buralarda bulunmuşluğum vardır. Bilhassa "Grafik Tasarım" kategorisinde oldukça uzun zaman geçirdim. Ancak bu yeni hesabımın "tekrar geri döndü" olarak anlaşılmasını istemem. Yalnızca ara ara buralarda dolanıyorum. O sebeple açtım.
Tekrardan herkese selamlar ve sevgiler dilerim.
İyi forumlar.
- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
Selam, hoş geldin seni tanıdığıma memnun oldum 

- Konular
- 1
- Online süresi
- 7h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
Merhaba, hoş gördük. Ben de öyle. *_*Selam, hoş geldin seni tanıdığıma memnun oldum![]()