romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Server Acılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 344

akie

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
91
Online süresi
5mo 5d
Reaksiyon Skoru
125
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
103
MmoLira
10,445
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3882746-55-120-rayanu-server-files-hiera/ konudaki filesi indirdim sorunsuz verilen dosyalarla giriş yapa biliyorum ama serve.h dosyasına kendi ip adresimi girip sorunsuz game ve db build alıp değişdirdiğim takdirde bu hatayı alıyorum Çözümü nedir yada bu service.h dosyasındaki ip adresini pasif bırakmak kolaymı yardımcı olursanız sevinirim
1713907738840.png

https://forum.turkmmo.com/konu/3882746-55-120-rayanu-server-files-hiera/ konudaki filesi indirdim sorunsuz verilen dosyalarla giriş yapa biliyorum ama serve.h dosyasına kendi ip adresimi girip sorunsuz game ve db build alıp değişdirdiğim takdirde bu hatayı alıyorum Çözümü nedir yada bu service.h dosyasındaki ip adresini pasif bırakmak kolaymı yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 113741
Defineyi kapatırsanız pasif olur

service.h olanı kapatmak yeterlimi birde nasıl kapatılıyor yeniyimde kodu felan bılmıyorum
Service.h Dosyasında ifdef ile baslar endif ile biter ip nin bulundugu kod satırını tamamen seçin CTRL+Q yapın

Service.h Dosyasında ifdef ile baslar endif ile biter ip nin bulundugu kod satırını tamamen seçin CTRL+Q yapın
build aldım /usr/local/lib/libc.so.7: version FBSD_1.5 required böyle bir hata veriyor mysql sıfırlama yapamıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri