Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Jacked - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 201

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yarışın başlamasına saniyeler vardı. Birinci olmaktan çok yarışı tek parça bitirmeyi diliyordum çünkü rakiplerim çok acımasızlardı. Her türlü pisliği yapıp, müsabakayı kazanmaya çalışacaklarından şüphem yoktu. Başlama işareti verilip, motorsikletime gaz verdiğimde bunları düşünüyordum. Artık aklımı meşgul eden soruları bir kenara atıp, hayatta kalma savaşı vermeliydim. Tabi kazanmam gereken bir de yarış vardı. Oyunu kuralına göre oynarsam, onu da kazanabilirdim ama...

Oyunu kuralına göre oynamak

PC kullanıcılarının motorsiklet yarışı oyunlarından yana yüzü gülmüyor. Zira bu türe, PC platformunda pek oyun yapmıyorlar. Aralardan tek tük bir kaç yapıma şahit oluyoruz ama onlarında akibetleri kısa sürede uninstall ile sonuçlanıyor. Tabi bunların arasından Moto GP serisini çekip, ayırmak gerek. Motorsiklet yarışlarını simülasyon tadında bize yaşatan yegane yarış serilerinden biri olarak adını altın harflerle yazdırdı Moto GP. Şimdilerde türe yeni bir soluk daha geldi. Yapımın ismi Jacked. Simülasyon değil, kanlı canlı bir Arcade.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri