HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Her şeyde olduğu gibi Pekin`de gerçekleştirilen Olimpiyat Oyunları`nın oynanması ile piyasaya video oyunlarının da çıkması bir oldu. Electronic Arts`ın zaten klasikleşmiş şekilde her sene piyasaya sürmeyi alışkanlık haline getirdiği spor oyunları ya da popüler bir film ardından yapılan filmin oyunlarına alışmıştık. Öyle görülüyor ki, bundan sonra da her olimpiyat akabinde oyunlarını da bizzat oynamaya alışacağız. Yeni jenerasyon konsollarda özellikle grafikleri ile dikkatleri üzerine çeken Beijing 2008, ilginçtir ki PSP`ye uğramadan olimpiyat oyunlarını tamamladı. İçinde bol miktarda farklı spor türünden mahrum kalan PSP severlerin imdadına ise International Athletics yetişti. Beijing 2008`i PSP`de oynayamamanın verdiği burukluk nedeni ile bu yapıma dört elle sarıldım. Ben onu oynamak için oldukça istekliydim, ancak öyle görülüyor ki o kendisinin o kadar da oynanmasına meraklı değilmiş...