Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ücretsiz Sesli Ekran Kaydedici Kullanımı: EaseUS RecExperts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kehanet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 391

Kehanet

The Prophesy
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
5,130
Çözüm
627
Online süresi
12mo 4d
Reaksiyon Skoru
14,958
Altın Konu
486
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
31,448
DevLira
51
Ticaret - 100%
1   0   1

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1711797903749.png

Ön Anlatım: Her ekran ve ses kaydını destekler; Herhangi bir kayıt için zaman sınırı ve filigran yoktur.

EaseUS RecExperts, dünya çapında en popüler Windows 10 ekran ve ses kaydedicilerinden biridir. Sesli ekran kaydını kolaylaştırmak için tasarlanmış çok çeşitli özellikler sunar. Yardımı ile masaüstünüzün herhangi bir bölgesini 1080P/4K kalitesinde özgürce yakalayabilirsiniz. Ayrıca, ekranı kaydederken varsayılan sistem sesini, mikrofon sesini veya her ikisini birden kaydetme seçenekleri sunar. Gerekirse, yalnızca bilgisayar sesini zahmetsizce kaydetmeyi de seçebilirsiniz.

Masaüstünüzü mikrofon sesiyle kaydetmeye gelince, kayıtlarınızı tek bir tıklama ile geliştirmek için gürültü azaltma ve Mikrofon Güçlendirme özelliklerini etkinleştirebileceğinizi belirtmek gerekir. Daha fazla özellik keşfetmek için bu harika ekran kaydediciyi deneyebilirsiniz.

Windows 10 ekranınızı ücretsiz bir ekran kaydedici aracılığıyla sesli olarak nasıl kaydedeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

Adım 1. EaseUS RecExperts'i bilgisayarınıza indirin ve başlatın, ardından istediğiniz kayıt alanını seçmek için soldaki küçük monitör simgesine tıklayın.

Adım 2. İhtiyaçlarınıza göre Sistem sesi, Mikrofon veya her iki düğmeye de tıklayın. Gerekirse, daha gelişmiş özellikleri etkinleştirmek için aşağı ok simgesine tıklayın.
1711797918642.png

Adım 3. Hazır olduğunuzda, Windows ekranını sesli olarak kaydetmeye başlamak için REC'e tıklayın. Tamamlandığında, kayıtlarınızı istediğiniz gibi önizleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için Teşekkürler

Rica ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri