Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

"Önemli olan filmin sonu"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegabont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 200

vegabont

Level 5
TM Üye
Konular
288
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aykut Kocaman, 'Filmin nasıl başladığı değil, nasıl bittiği önemli' dedi.

Aykut Kocaman'ın Avrupa'da asılan yüzü Süper Lig'de güldü. Genç hoca, maçta sonra şu değerlendirmeyi yaptı: "İstediğim, arzu ettiğim gibi ciddi, istekli, iştahlı başladık. Oyununuz her zaman skora yansımayabilir ama bugün skora da yansıdı. Maçın başında üst üste goller gelince, rakibin direnci de düştü. Son derece doğru işler yaparak oynadık. İlk yarıda takımdan istediklerimin hepsi uygulandı.

'Kim hakediyorsa, o oynayacak'
İkinci yarıda hem skor rahatlığı hem de aşırı sıcak temponun düşmesine neden oldu. Skordan çok, pas yüzdemizi artıracak, doğru oyunun ciddiyetini koruyabilseydik, daha iyi olacaktı. Ciddiyetten az da olsa sapma gördüm. Başlangıç adına son derece başarılı ve güzel bir skor. Ancak filmin nasıl başladığı değil, nasıl bittiği önemli. Umarım bizim için filmin sonu güzel olur. Semih'in iyi oyununun, Niang'ın gelişiyle ilgili olduğunu sanmıyor, öyle olmamasını umuyorum. Forvette yarın kim oynar bilemem. Kimin hakkıysa formayı o giyecek. 33 kişilik kadromuz var. Bu zengin kadrodan 11 çıkartırken, hatalar da olabilir. Niang çok önemli bir transfer bizim için. Son derece tecrübeli. Kendisinden beklentiler yüksek. Bize benzeyen bir futbol yapısından geliyor. Bu nedenle alışma sürecinin daha kısa olacağını umut ediyorum. Young Boys karşısında başarılı olamadık, umarım PAOK'la telafi ederiz. Transfer bitmez. Stoper veya başka bir bölgeye, geleceğe dönük olarak transfer yapabiliriz."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri