Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Client Build için Visual Studio Sürümü Nasıl Öğrenilir ?

resul060606

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
43
Online süresi
3g 5136s
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
Başarım Puanı
114
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 11 Gün
MmoLira
1,266
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba.
Elimde bulunan src'li server filesin client tarafını build etmek istiyorum. VS2022 indirdim fakat etmedi hatalar verdi. Bu filesin hangi vs ile build edildiği öğreniliyor mu ? Client src içerisinden bulunabiliyor mu? Yoksa istediğimiz vs sürümlerinden biriyle edebilirmiyiz? Teşekkürler.

Herkese merhaba.
Elimde bulunan src'li server filesin client tarafını build etmek istiyorum. VS2022 indirdim fakat etmedi hatalar verdi. Bu filesin hangi vs ile build edildiği öğreniliyor mu ? Client src içerisinden bulunabiliyor mu? Yoksa istediğimiz vs sürümlerinden biriyle edebilirmiyiz? Teşekkürler.
Eğer Metin2'yi kendi başınıza derliyorsanız ve Visual Studio'nun komut satırını kullanıyorsanız, doğru Visual Studio sürümünü öğrenmek için Developer Command Prompt for Visual Studio'yu kullanabilirsiniz.

Projeyi herhangi bir vs sürümünde açın ve proje özelliklerinde derleyici seçeneklerinde olması gereken sürüm görünür örneğin (VS Code 2019 Paket Bağımlılıkları) olarak görünür ve yüklü değil olarak görünür buna göre ilgili sürüm ile derleyebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri