- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 31
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Online Süresi
- 8d 8h 15m
- MmoLira
- 2,237
- DevLira
- 30
Rohan2 Angmar 1-120 Official Yapı Yeni Güncellemeleri ile Yeni Açıldı! Bu Serüvende Sende Yerini Al ! HEMEN TIKLA!
# Bir projeyi gerçekleştiremeyeceğimin artık farkına vardır. O yüzden oluşturduğum yapıyı detaylıca anlattığım belgeyi pdf ve one note formatları ile paylaşıyorum.
Buna ek olarak özene özene hazırladığım, sunucuda bulunmasını istediğim her eşya ve sisteme ait icon dosyalarını da paylaşacağım. İconlar yeniden boyutlandırıldı, çizildi veya renklendirildi.
Virüs taraması veya başka bir dosya paylaşmam gerekip gerekmediğini bilmiyorum lakin indiren arkadaşlar olursa onlardan ricam konuya eklemeleridir.
Bu dosyaları silmektense paylaşmak daha sağlıklı olacak benim için.
Herkese iyi forumlar, hoşça kalın, dostça kalın.
Buna ek olarak özene özene hazırladığım, sunucuda bulunmasını istediğim her eşya ve sisteme ait icon dosyalarını da paylaşacağım. İconlar yeniden boyutlandırıldı, çizildi veya renklendirildi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs taraması veya başka bir dosya paylaşmam gerekip gerekmediğini bilmiyorum lakin indiren arkadaşlar olursa onlardan ricam konuya eklemeleridir.
Bu dosyaları silmektense paylaşmak daha sağlıklı olacak benim için.
Herkese iyi forumlar, hoşça kalın, dostça kalın.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konu düzenleme hakkım dolduğu için virüstotal sonuçlarını bu post ile paylaşıyorum.
Geçmiş olsun, senin adına üzüldüm. Projen çok değerli...
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 326
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Online Süresi
- 75d 19h 26m
- MmoLira
- 5,727
- DevLira
- 21
Tek tek uğraşılmış çaba verilmiş, projeni ilerletemediğine üzüldüm açıkcası geçmiş olsun emeğine sağlık.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 31
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Online Süresi
- 8d 8h 15m
- MmoLira
- 2,237
- DevLira
- 30
Değerli fikrin için çok teşekkür ederim. Maddi olarak her türlü olanağını sağlayacak olmama rağmen bu kadar detaylı ve fazla sistem içermesi bir sorun oldu oyun için. Geliştiriciler bu konudan ötürü ilgilenmediler. İlgilenenlerde pek güvenilir insanlar değildi, neyse sağlık olsun.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 31
- TM Yaşı
- 1 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Online Süresi
- 8d 8h 15m
- MmoLira
- 2,237
- DevLira
- 30
# Çok fazla olumlu mesaj aldığım için daha fazla insanın görmesi adına birkaç defa güncelleyeceğim. Hem belki böyle bir yapıyı denemek isteyen insanlarla tanışırım belki icon dosyaları kullanılır mevcut yapılarda hep sabit nesneler mevcut.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- Konular
- 3,585
- Reaksiyon Skoru
- 6,036
- Altın Konu
- 905
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Online Süresi
- 176d 9h 54m
- MmoLira
- 64,208
- DevLira
- 30
Geçmiş olsun, senin adına üzüldüm. Projen çok değerli. Paylaşman çok erdemlice bir davranış.
Sizlerden ricam lütfen 24 saat içerisinde virüs total sonucu eklemeniz olacaktır. Elimden geldiğince diğer konularda olanları taratıp kaynağa ekledim.
Teşekkür ederim.
Sizlerden ricam lütfen 24 saat içerisinde virüs total sonucu eklemeniz olacaktır. Elimden geldiğince diğer konularda olanları taratıp kaynağa ekledim.
Teşekkür ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...