HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Vurulabilecek maximum hit sayısını sınırsıza çektim. Gerekli opt. yaptım client 1200 metin üzerinde logine atıyor, Sura dönmesi ile tam 1200 tane metine vurdum 1201de logine atıyor, game 1.20 civarlarındaydı.
Canavarlarda 5k'ya kadar destekleyebiliyor. Tam olarak kaç tane metin kestiğimi görmek adına metine eşya ekliyorum chatpacket yüzünden 1200'e kadar destekliyor, chatpacket üzerinden gönderim yapmazsak metinlerde 3k'ya kadar sorun olmuyor.
Şuan splashrange üzerinde çalışıyorum, jinno orta bölgeden bakra giriş bölgesine kadar splash attırmayı düşünüyorum
Artemisia dönme skilli;
Savaşçı Ruh vuruşu;
Canavarlarda 5k'ya kadar destekleyebiliyor. Tam olarak kaç tane metin kestiğimi görmek adına metine eşya ekliyorum chatpacket yüzünden 1200'e kadar destekliyor, chatpacket üzerinden gönderim yapmazsak metinlerde 3k'ya kadar sorun olmuyor.
Şuan splashrange üzerinde çalışıyorum, jinno orta bölgeden bakra giriş bölgesine kadar splash attırmayı düşünüyorum

Artemisia dönme skilli;
Savaşçı Ruh vuruşu;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Biraz, ASMR gibi olmuş.
can sıkıntısından bazen gidip 10 dakika böyle yapıyorumBiraz, ASMR gibi olmuş.![]()