Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Powerbank önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KERİM ERBAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

acBook M1 Air ve iPhone 11 var ben gezerek çalışmayı seviyorum o yüzden güçlü bir powerbank önerisi istiyorum bu 2 cihazıda şarj edebilecek bana en iyilerinden ucuzdan pahalıya bildiklerinizi önerirseniz sevinirim veya aktif olarak kullanıp memnun kaldıklarınızda olabilir. Ucuzdan kastım 1K falanda değil yani bir tane buldum Anker 737 fakat sizin de önerilerinizi almak isterim doğrusu.

Çözüm
Powerbank seçerken dikkate almanız gereken birkaç önemli faktör var: kapasite, taşınabilirlik, marka güvenilirliği ve güvenlik özellikleri. İşte MacBook Air M1 ve iPhone 11'i şarj edebilecek güçlü powerbank önerileri:

1. Anker PowerCore+ 26800 PD: Anker, güvenilir bir marka ve PowerCore+ serisi genellikle yüksek performans ve güvenilirlik sunar. Bu model, 26800mAh kapasitesiyle MacBook Air M1'i ve iPhone 11'i birkaç kez şarj edebilir. Ayrıca USB-C Power Delivery (PD) desteği sayesinde hızlı şarj imkanı sağlar.
  2. RAVPower Portable Charger 20000mAh PD 3.0: RAVPower, bir diğer güvenilir marka ve bu model 20000mAh kapasitesiyle MacBook Air M1'i ve iPhone 11'i birkaç kez şarj edebilir. USB-C PD desteği ve Qualcomm Quick...
Powerbank seçerken dikkate almanız gereken birkaç önemli faktör var: kapasite, taşınabilirlik, marka güvenilirliği ve güvenlik özellikleri. İşte MacBook Air M1 ve iPhone 11'i şarj edebilecek güçlü powerbank önerileri:

1. Anker PowerCore+ 26800 PD: Anker, güvenilir bir marka ve PowerCore+ serisi genellikle yüksek performans ve güvenilirlik sunar. Bu model, 26800mAh kapasitesiyle MacBook Air M1'i ve iPhone 11'i birkaç kez şarj edebilir. Ayrıca USB-C Power Delivery (PD) desteği sayesinde hızlı şarj imkanı sağlar.
  2. RAVPower Portable Charger 20000mAh PD 3.0: RAVPower, bir diğer güvenilir marka ve bu model 20000mAh kapasitesiyle MacBook Air M1'i ve iPhone 11'i birkaç kez şarj edebilir. USB-C PD desteği ve Qualcomm Quick Charge 3.0 gibi hızlı şarj teknolojilerini destekler.
  3. Zendure SuperTank 26800mAh Portable Charger: Zendure, dayanıklı ve güvenilir powerbank'ler üreten bir marka olarak bilinir. SuperTank modeli, 26800mAh kapasitesiyle MacBook Air M1 ve iPhone 11'i birkaç kez şarj edebilir. Ayrıca çeşitli güvenlik özelliklerine sahiptir ve şarj hızı oldukça yüksektir.
  4. MAXOAK 50000mAh Power Bank: Eğer daha büyük bir kapasiteye ihtiyacınız varsa, MAXOAK 50000mAh modelini değerlendirebilirsiniz. Bu powerbank, MacBook Air M1'i ve iPhone 11'i birkaç kez şarj edebilir ve çeşitli bağlantı noktalarıyla geniş bir cihaz yelpazesini destekler.
Bu powerbank'lerin her biri MacBook Air M1'i ve iPhone 11'i şarj etmek için yeterli güce sahip güvenilir seçeneklerdir. Seçiminiz, tercih ettiğiniz kapasite, boyut, taşınabilirlik ve fiyat aralığına bağlı olacaktır. Umarım bu öneriler size yardımcı olur!

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri