Ekran teknolojisi olarak, QLED mi OLED mi daha canlı renkler sunar?

GUNNERIUS

Co-Administrator
Konular
3,748
Online süresi
6ay 28g
Reaksiyon Skoru
8,005
Altın Konu
947
Başarım Puanı
474
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 13 Gün
MmoLira
86,217
DevLira
-12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Turkmmo Üyeleri, tercihiniz QLED mi yoksa OLED mi? Görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar dilerim.

Çözüm
Bu, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlı bir durumdur. QLED ve OLED teknolojileri, her birinin avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. QLED, daha parlak ve renkli görüntüler sunarken, OLED daha derin siyahlar ve daha geniş görüş açıları sağlar. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçmek için her iki teknolojiyi de araştırmanızı öneririz.
QLED, Quantum Dot teknolojisi kullanarak parlak ve renkli görüntüler sunarken, OLED her pikselin kendi ışığını üreterek mükemmel siyah seviyeleri ve yüksek kontrast oranları sağlar. Tercih, parlaklık, kontrast, ve siyah seviyeleri gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir fakat ben yine de OLED ekran teknolojisini tercih ediyorum.

Bu, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlı bir durumdur. QLED ve OLED teknolojileri, her birinin avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. QLED, daha parlak ve renkli görüntüler sunarken, OLED daha derin siyahlar ve daha geniş görüş açıları sağlar. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçmek için her iki teknolojiyi de araştırmanızı öneririz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)