Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Palworld İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,222
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.jpg

Palworld, yine de temel tasarımında çaba ve bazı gerçek düşüncelerin yer aldığı tuhaf ve kayıtsızca acımasız bir oyundur. Sonuç olarak, nihai sonuç (şu ana kadar), hâlâ bir tonal araba kazası gibi hissetmeye yardımcı olamayan, kanıtlanmış birkaç formülden oluşan tartışmalı bir şekilde işlevsel bir melezdir.

Palworld'ün "Steam'de rekorlar kırmak" gibi canavarca bir boyuta ulaşmasının ne anlama geldiğinden hâlâ tam olarak emin değilim. Hayatta kalma odaklı bir açık dünya oyununun Steam'de patlaması yeni bir şey değil, ancak Palworld şu anda çok büyük ve bunun hiçbir kısmı onun bu oyunla kayda değer benzerliği olamaz. Hangisini kastettiğimi biliyorsun. Elbette Palworld, popüler canavar yakalama oyununa oldukça, düşündürücü derecede benzeyen bir Erken Erişim sürümüdür…

Neden, başka bir şey mi düşünüyordun? Evet, Palworld, popüler hayatta kalma zanaatçısının standartlarını tüm kalbiyle benimsiyor: her hayvanın, sebzenin veya mineralin parçalara ayrıldığı ve ham maddelere dönüştürülebildiği, silahlar, üsler ve tesisler inşa etmenize olanak tanıyan alışılmadık bir dünyaya sürükleniyorsunuz. . Aradaki fark, burada hayvanların yerini hem vahşileştirebileceğiniz hem de istediğiniz gibi kullanabileceğiniz vahşi anime arkadaşları almış olması ve silahlar taş baltalardan elmas baltalara değil, pompalı tüfeklere ve karadan havaya topçulara kadar gelişiyor. . Görünüşe göre ton darbesi başarıya engel değil.

2.jpg

Kendim diyebileceğim bir karakter yarattım ve "her dört milde bir antik parlayan kulelerin bulunduğu ormanlık ada" gibi tuhaf derecede tanıdık bir ortama düştükten sonra, hemen söz verdiğim makineli tüfeğimin nerede saklandığını görmek için baktım. Sonuçta Palworld, ateş gücünün ön planda olduğu oldukça açık bir şekilde pazarlanıyor.

Geriye dönüp bakıldığında, bu unsur oldukça fazla vurgulanmış gibi görünüyor: Sadece külotunuzla vahşi doğaya bırakılıyorsunuz ve bir taban, bir madenci kazması, oduncu baltası, kamp ateşi yapmak için gerekli malzemeleri (benimle birlikte söyleyin) bulmak için ağaçları ve kayaları delmeniz söyleniyor. ve bir işçilik tezgahı. Bu melodiyi kesinlikle daha önce duymuştum ama yumrulu sopamı uzatılmış şarjör ve lazer nişangahı olan bir şeyle değiştirme konusunda hâlâ sabırsızlandığımı fark ettim.

Ne yazık ki, teknoloji ağacına bir bakış bana 25. seviyeye kadar basit bir tabanca bile üretmenin bir seçenek olmayacağını söyledi ve referans olarak, öğleden sonranın en iyi kısmını 6. seviyeye ulaşmak için çalışarak geçirdim. aksine, oyuncuya seviyelerini neredeyse maksimuma çıkaracak yeterli motivasyonu sağlamak zorunda kalacak. Ancak isyancı anime sprite'larıyla yer seviyesindeki çatışmalara girme şansı bunaltıcı derecede ileride olsa da, "Arkadaşlar"ı yakalamak oldukça hızlı başlayan bir süreçti, onları önce bir beysbol sopasıyla döverek (hayır, gerçekten) zayıflattı ve yasal olarak asıldı.

3.jpg

Yani burada sahip olduğumuz şey, tüm gerçek zamanlı Pokemon öğesinin farklı derecelerde başarı ile birleştiği çok tanınabilir bir hayatta kalma ve zanaatkarlık sistemidir. Ortalama bir gezide, bir cep dolusu Pal Küreleri, Hitman'den kalan bazı temel malzemeler ve silahlarla yola çıkarsınız, gidip haritadaki sisi kaldırmayı planlarsınız ve yol boyunca mühimmat ve stratejik olarak uygulanan it dalaşının bir kombinasyonunu kullanarak yakalarsınız. yeni Dostlar ve düşman insanları katledin. Yol boyunca güçlü eğitmenler, yerleşim yerleri ve patron Dostları var, ancak maceranızın gerçek bağlamı sahada oldukça zayıf.

Genel olarak, en azından Pokemon faktörü hariç, orada bulabileceğiniz diğer hayatta kalma ustalarının hiçbirinden özellikle farklı olmayan bir kurulum. Özellikle bu unsur çoğunlukla tamamen otomatiktir ve her zaman oyunun veya oyuncunun yararına olmaz. Dostlar kendi Kürelerinden çıktıklarında temelde kendi işlerini yapmakta özgürdürler (sizin onlara geniş kapsamlı talimatlar verme yeteneğinizin ötesinde), bu da sık sık aptalca seçimler yaptıkları veya akılsızca sizi sabote ettikleri, genellikle yakalamaya çalıştığınız bir şeyi öldürdüğü veya onu öldürdüğü anlamına gelir.

Sonuç olarak, ortalama bir dövüşte taktiksel düşünceye çok fazla yer yoktur; bir Dost'unuzu fırlatırsınız ve kavgaları izlemek için güvenli bir mesafeye çekilirsiniz, eğer kendinizi cesur hissediyorsanız birkaç vuruş yapmak için koşabilirsiniz. Çatışmanın içinde sıkışıp kalmaya istekliyseniz, silah ve yakın dövüş savaşı pek derin değildir: bir sopayı sallamak veya ara sıra dayanıklılık çiğneyen roly-poly ile serpiştirilmiş ateş açmak, sonuçta çoğu karşılaşmadaki seçeneklerinizin toplamıdır.

4.jpg

Yakaladığım Dostlarımı, benim inşa ettiğim üste emek vererek kurmaya gelince, otomatik yaklaşımın daha iyi olduğunu buldum; etkileyici derecede kapsamlı bir sistem, onları tarla sürmekten, odun kesmeye ve kendi taze serilmiş topraklarını kızartmaya kadar çeşitli işlerde çalıştırıyor. Yeteri kadar sayıda farklı beceriyi bir araya getirdiğinizde, 4Kids'in anlattığı Hayvan Çiftliği gibi tamamen kendi kendilerine yetebilecekler. Tüm bu küçük topluluğun benim yararıma hareket ettiğini görmek hoşuma gidiyor ve eğer bu konuda yeterince akıllıysanız, gerçekten hiçbir şeye ihtiyaçları yok ve sizi, bakımı mikro düzeyde yönetmeye gerek kalmadan boş zamanınızda keşfetme özgürlüğüne bırakıyorlar.

Ama bu beni Palworld'de gerçekten konuşmak istediğim şeye getiriyor: yukarıda bahsedilen ton darbesi. Bu, aynı anda hem çok daha tuhaf hem de kolayca açıklayabileceğimden çok daha az tuhaf olan bir oyun. Palworld, yine de gerçeküstü şekillerde birbirine sürtmeyi başaran oldukça genel bileşenlerden oluşuyor; çocuk dostu canavar yakalama oyunlarının neşeli tonu ve estetiği, bir şeyde görmeyi beklediğiniz acımasız, kan lekeli pragmatizme karşı elle tutulur şekilde dişlileri taşlıyor. Orman gibi. Açıkçası, görsel olarak uyumsuz askeri donanımlarla dolu anime maskotları bunun henüz başlangıcı değil.

Açıklamak gerekirse Palworld, yazarlara ve tasarımcılara vahşi ksenomorflarla ilgili bir oyun yaptıkları söylenmiş gibi karşımıza çıkıyor, bunun bir Tamagotchi'nin ceylan gözlü sakinleri tarafından doldurulacağının farkında değiller. Açık dünyada NPC insanları bulmaya başladığınızda, Pals'tan her ne kadar açıkça başka bir şey olsalar da, yıkıcı canavarlar olarak bahsederler ve büyük boyutlu karikatür patilerinin altında katledilen yüzlerce masum hakkında boğuk bir sesle fısıldarlar. Dostlarınızı çok fazla çalıştırırsanız akıl sağlığı mekaniği devreye girer, oyun içi sözlük onların yaptıkları gaddarlıklardan söz eder ve bu sevimli hırıltılı yaratıklar sinekler gibi kararsızca ölmekle kalmaz, onların leşlerini açık ateşte kızartıp besleyebilirsiniz. Palworld bunu yorum veya eleştiri olmadan neşeyle kabul eder. Ben vejeteryan değilim ama ben bile bir kuzuyu bir kuzuya yedirme fikrine biraz karşı çıkıyorum.

530efe754acff7a76.jpg

Yanlış bir fikre kapılmayın, Palworld, Bugsnax veya Lollipop Chainsaw gibi bir oyunun kendinin farkında olan saçmalıklarını içermiyor. Bunun yerine, ne kadar endişe verici derecede tuhaf olduğundan tamamen habersiz görünüyor ki bu bir şekilde çok daha ürkütücü. Teknik düzeyde, tasarımında çok fazla yanlış yok, ancak acımasız, ahlaksız hayatta kalma mücadelesi ve masum cumartesi sabahı çizgi filmlerinin karışımı, iyi ya da kötü, korkunç derecede büyüleyici olmayı asla bırakmayacak bir şey.

Ancak Palworld'ün tuhaflığı tartışmasız bir kusur olsa da, yine de muhtemelen deneyimin en iyi yanı. Elbette, Palworld'e gülüyorum, onunla değil ama kahkaha yine de kahkahadır, değil mi?

Maalesef bu tuhaflık beni sonsuza kadar ayakta tutamadı. Bir süre sonra kasıtsız şakanın etkisi azalmaya başladı ve belirli kaynaklara giderek daha yorucu miktarlarda ihtiyaç duymanın getirdiği darboğazdan rahatsız olmaya başladım. Ayrıca dünyanın başlangıçta güzel olmasına rağmen onu keşfetmek için yeterli motivasyon veya bağlam sağlamıyor gibi görünmesi de yardımcı olmadı.

Elbette Palworld Erken Erişim ergenlik döneminden geçerken bunların hepsi düzeltilebilecek şeyler olabilir ve oldukça sağlam bir paket gibi hissettirdiğini inkar edemem. Bununla birlikte, şu anda orada olan şey, henüz hiçbir yere gitmiyor gibi görünen (hafif sosyopatik) mekaniğin sağlam bir temelidir. Unutmayın, acımasız küçük dünyasının patlayıcı başarısıyla oyuncuların uzun süre beklemesini bekleyemem.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri