Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Damaged In Transit İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1_U5G7N-VNSegldYB4UWrL8A.png

Damaged in Transit by Everook, iki temel bulmaca tasarım öğesi arasında bir denge bulmaya çalışıyor: meydan okuma ve ödül.

Anlatı önermesi basittir. Görevi robotları hedeflerine yönlendirmek olan bir teslimat drone operatörüsünüz. Bu, kat anahtarlarının yönünü değiştirerek yapılabilir, böylece robotlar belirli bir anahtara çarptığında istediğiniz yöne giderler. Tüm anahtarlar belirtilen yöne değiştiği için bu dronların manevra yapmasını çok zorlaştırıyor.

Robotlar üzerinde doğrudan bir kontrol olmadığından, her iki robotun da nerede olduğuna her zaman dikkat etmeniz gerekir. Bu, oyuncuların dikkatlerini ikisi arasında bölmesini gerektirir. Oyunun asıl zorluğu burada devreye giriyor: Başarılı olmak için anahtarları hızlı ve etkili bir şekilde çılgınca çevirmeniz gerekiyor.

Damaged-In-Transit-screen-Grey.png

Bu zorluğa ek olarak robotların zayıflığı da var. Bu robotlara yalnızca bir kez vurulabilir ve her şey biter; Seviyeyi baştan yeniden başlatmanız gerekir. Seviyeler kısa olduğu için bu o kadar da büyük bir sorun değil, ancak seviyeler karmaşıklaştıkça ve birçok farklı rota gerektirdiğinde hayal kırıklığı artmaya başlayacak.

Oyun, daha fazla çevresel tehlike eklediğinde daha da fazla zorluk katıyor. Her taraftan vurulması gereken düşmanlar, dikenli yer karoları, ışınlayıcılar… hepsi zorlu bir oyuna dönüşmeye başlıyor. Olan her şeyi yönetmemin benim için biraz fazla olduğu bir noktaya geldi.

Transit'te Hasar Görmek, seviyeleri çözmek için hem stratejik rota planlaması hem de seğirme reaksiyonları gerektirir. Dikkatimin iki robot arasında bölünmesi gerektiği gerçeği beni en çok zorlayan faktördü ama aynı zamanda bu oyunun en benzersiz unsuru da bu. Robotları yüzde 60'a kadar yavaşlatma seçeneği bile var, ancak bu yüzdede bile bazı seviyelerde zorluk yaşadım.

Damaged-In-Transit-screen-Red.png

Fark edilebilir yollardan çözümler bulunduğunda seviyelerin kendilerinin hala ödüllendirici olduğunu kabul etmeliyim. Ama bir bulmaca oyununu o kadar çok kez oynadığınızda, sonunda çözdüğünüzde daha az ödüllendirici mi hissettiğinizi bilirsiniz. Bu seviyelerin çoğunda ben de böyle hissediyordum. Dolayısıyla, sizi gerçekten test edecek ve zorlayacak bir bulmaca oyunu istiyorsanız, oyundan alacağınız keyif büyük ölçüde bağlı olacaktır.

Ayrıca bir oyuncunun düğmeleri yukarıdan aşağıya, diğer oyuncunun da düğmeleri soldan sağa çevirebildiği bir işbirliği modu da vardır. Her iki oyuncunun da aynı sayfada olması ve birbirleriyle iletişim kurması gerektiğinden bu daha da zordur. İşbirliği modu oyun deneyimi için gerekli değildir, ancak birisinin bu bulmacaları çözmesini istiyorsanız iyi bir alternatif oyun modudur.

Biçimsel olarak oyun basit bir estetiği tercih ediyor. Tehlikeler ön plana çıkar ve onları bir bakışta birbirlerinden ayırmayı kolaylaştırır. Pikselden ilham alan grafikleri genel olarak daha neşeli bir hava katıyor.

Damaged-In-Transit-screen-Story.png

Bu neşeye oyunun daha sakin müziği de yardımcı oluyor. Genel olarak, bu unsurlar bulmaca çözmeye uygun, hoş ve davetkar bir atmosfer yaratır.

Hasarlı Transit, en deneyimli bulmaca oyunu meraklılarını bile zorlayacak. 125 seviye ile kişinin dişlerini batıracağı çok şey var. Sizi birden fazla seviyede test edecek bir şey arıyorsanız bu oyuna bir şans vermenizi tavsiye ederim.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri