Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Tam açıklama: zorlu, duvarlardan atlayan platform oyunları benim yeteneğim değil. Ben daha çok kendi hızımda, manzarayı gözlemleyerek hareket eden biri olma eğilimindeyim. Ancak Brooke'un sarı at kuyruğu, pizzaya olan ilgisi ve sevimli unvanı beni bu oyuna çekti.
Brooke vs. World Doom, başrol oyuncusu Brooke Atomica'nın hayatı yaşamaya değer kılan her şeyi ele geçirip yok etmek isteyen kurumsal uşaklardan dünyayı kurtarmaya çalıştığı, hızlı tempolu bir 2.5D aksiyon platform oyunudur. Bu oyun hala geliştirilme aşamasındadır ve birkaç haftada bir sık sık güncellemeler ve yeni öğeler eklenmektedir. Bu inceleme tarihi itibariyle dört oynanabilir seviye mevcut ve sürekli olarak farklı silahlar ekleniyor. Bu incelemeyi yazmam daha uzun sürdü çünkü hala oyunu bitirmeye çalışıyorum.
Brooke çok havalı! Bahsedilen sarı at kuyruğunda pembe çizgiler var. Hızlı ve zariftir. İyi bir nişancıdır ve dövüşebilir ve tekmeleyebilir. Bir video oyunundaki ana karakter olsaydım, olmak isteyeceğim her şeye sahipti!
Grafikler canlı, pembe, mor, siyah ve beyazla eğlencelidir. Bu oyunun en ilgi çekici yönlerinden biri elektronik besteci Nitrosparxx'in hazırladığı film müziği. Miami Vice havasıyla 80'lerin film müziğini çağrıştırıyor ve buna bayıldım.
Zorluğu ölçeklendirme yeteneğini takdir ediyorum; örneğin, bunu size sınırsız can verecek şekilde ayarlayabilirsiniz ki buna çok ihtiyacım vardı. Ayrıca sağlık seviyenizi ayarlayabilir ve orijinal zorluk seviyesini oynayabilir veya size savaşacak ekstra düşmanlar veren zorlu modu deneyebilirsiniz. Seviyelerin sizi sürekli hareket halinde tutan zaman gereksinimleri vardır ve önceki zamanlarımı geçmeye çalışmanın zorluğundan keyif aldım.
Bu oyun ışık hızındadır. Brooke baş döndürücü bir hızla hareket ediyor. Kumanda desteklidir ve klavye ve fare yerine Xbox kumandasıyla oynamayı çok daha sezgisel buldum. Brooke, tilt makinesindeki bir top gibidir: fırlatma rampaları onu uzaya savururken, patlak gözlü Pac-Men'e benzeyen düşmanlar, seviyeleri tamamlamak için alev kusan taretleri yok ederken vurulabilir veya yumruklanabilir. Pizza dilimleri Brooke'un enerji seviyesini yeniliyor.
İkinci seviye, Brooke'un yapraktan yaprağa atlayarak tırmanmak zorunda kaldığı bir Japon kiraz çiçeği ağacıydı. Ayrıca oynarken küçük kahkahalar atmama ve dehşet çığlıkları atmama neden olan uçan halılar da vardı.
Brooke'un bir kapıyı açamaması veya oyunu hiçbir şekilde ilerletememesi gibi küçük bir hata vardı ve oyunu bırakıp yeniden başlamak zorunda kaldım, ancak bunun dışında işler sorunsuzdu ve yaratıcı, Steam yorumlarına yanıt vererek geri bildirimlere ve iyileştirmelere çok duyarlıydı.
Brooke vs. World Doom daha fazla aksiyon oyunu oynama isteği uyandırdı. Beni konfor alanımın dışına çıkardı çünkü ilgi çekici bir kadın kahramanı var, eğlenceli ve beni koltuğumun ucunda tutuyor! Parlak, heyecan verici ve sürprizlerle dolu; oynamaya devam etmek istiyorum. Dünyayı felaketten kurtarmak ve zafer pizzasını Brooke'la paylaşmak istiyorum!