Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu MultiVersus Madness İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,222
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

161b2791de567f528.jpg

Açık beta sürümünü PC, Xbox ve PlayStation'da başlatan MultiVersus, şimdiye kadarki en büyük dövüş oyunu lansmanı haline gelerek beklentileri aştı ve bunun çok iyi bir nedeni var.

MultiVersus, Player First Games tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan, oynaması ücretsiz bir çapraz dövüş oyunudur. Oyunda Warner Bros. Discovery kataloğunda Warner Bros., DC Comics, HBO, Turner Entertainment ve Cartoon Network'ten karakterler de dahil olmak üzere çeşitli karakterler yer alıyor.

Fena ve aşırı derecede eğlencelidir ve esnek oyun seçenekleri, arkadaşlarınızla grup halinde eğlenceli bir oyun gecesi geçirmek için onu mükemmel bir seçim haline getirir. Oyuna girdiğim andan itibaren harika vakit geçireceğimi biliyordum. Tanıdık Smash Bros formatı ve dövüş stilleri ile güçlü bir temele sahiptir. Bir dizi ikonik Warner Bros. karakteriyle çeşitli temalı arena savaşlarında en fazla dört oyuncuyla oynayabilirsiniz. Giderek kalabalıklaşan bir türe düştüğü için Nickelodeon All ve Star Brawl'dan uzun bir yol kat ettikleri açık.

t25nZEbcxtNUqYh6VvLbGM.jpg

Genel olarak deneyimim eğlenceliydi; hem arkadaşlarım hem de yabancılar arasındaki heyecan verici kavgalar sırasında birçok kahkaha yaşandı. Savaş bileti oldukça ödüllendirici görünüyor ve oyun parası kazanmanıza olanak tanıyan görev sisteminden keyif alıyorum.

Ancak oyunda eksik gibi görünen bazı kısımlar var. Karakterinizin bir dövüşçü, tank, destek, suikastçı veya büyücü olduğu oyun içi rol sistemi, özellikle 1v1 maçlarda etkisiz görünüyor. Örneğin Velma'nın Finn'e karşı olması adil olmayan bir eşleşme olurdu.

Biri bir destek karakteridir ve diğeri zamanla kalıcı hasar verir ve sonuçta maça hakim olur. Bu, bulduğum başka bir düşüşe yol açıyor; oyunda, yalnızca dengesizlik sorununu daha da kötüleştiren, takıma dayalı olmayan iki mod var. Sık sık Shaggy, Batman, Jake, Wonder Woman veya Finn gibi daha agresif, hücuma dayalı karakterlerle karşılaştım.

ZGGTnKVDLBnvifq2SxR8uG-1200-80.png

Ne kadar çok oynarsam, mikro işlem ağırlıklı MultiVersus kilit açma sistemi o kadar belirgin hale geldi. Oynaması ücretsiz bir dövüşçü olabilir, ancak tüm karakter listesinin kilidini açmak istiyorsanız çok sayıda maç yapmayı bekleyebilirsiniz. Öğütme size göre değilse bir çözüm var, IRL nakit parasını oyun içi para birimiyle değiştirin veya kurucunun paketlerinden birini satın alın (platformunuza bağlı olarak 39,99 Avustralya Doları ile 129,99 Avustralya Doları arasında değişir). Oyun içi para birimi, kavga edilecek karakterlerin kilidini açmanın ötesine geçiyor. Pek çok karakterin özel yetenekleri, avantajları ve kozmetikleri belirli miktarda paranın arkasında kilitleniyor ve bu da oyuncuların motivasyonlarının düşmesine neden olabilir.

Ne kadar kritik olsam da, oynarken kendimi defalarca "sadece bir oyun daha" derken buldum. Karakter geçişlerinin çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum ve gelecekte Marslı Marvin'i veya Tweety Bird'ü ve Sylvester'ı bir seçenek olarak görmeyi çok isterim. Ayrıca planlanmış hareketler ve tuş ezme arasında da iyi bir denge buldum; bu da üzerinde çok fazla düşünmenize gerek olmayan iyi bir oynanış sağlıyor.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri