- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,316
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,942
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Siz, kesinlikle Google, Apple veya Amazon için bir metafor olmayan bir şirketin, ulaşım sistemi de dahil olmak üzere insanların günlük yaşamlarının çoğu yönünün kontrolünü ele geçirdiği Los Ojos şehrinde çok az sayıda araç paylaşımı sürücüsünden biri olan Lina Romero'sunuz. .
Chance Agency tarafından geliştirilen ve Melbourne merkezli Fellow Traveller oyunları tarafından PC, Nintendo Switch ve Apple Arcade için yayınlanan Neo Cab'a hoş geldiniz.
Oyun, Night Call'a çok benzer; oyun şehirde dolaşmayı, yolcuları toplamayı ve onlar hikayelerini paylaşırken onlarla konuşmayı ve taksinizi yolda tutmaya yetecek kadar para kazanmaya çalışırken (ve , bu durumda) işinizi kaybetmemeye yetecek kadar yıldız derecelendirmenizi yüksek tutun ve aynı zamanda en iyi arkadaşınıza ne olduğunu öğrenin.
Grafikler Night Call'dan çok daha güzel, ancak animasyonlu karakterler (seslendirme yok) ve ortama güzel bir şekilde uyan iyi yapılmış.
Hikâyenin kendisi oldukça ilginç ve şehirdeki manuel sürüşlü arabalara yönelik potansiyel yasak etrafındaki tartışmayı bazı gerçek dünya meseleleri için bir metafor olarak kullanma konusunda iyi bir iş çıkarıyor.
Manuel sürüşe gerek yok; etkileşiminiz konuşma, kısa mesaj ve şehir haritasından hangi yolcuyu almak istediğinizi seçme yoluyla gerçekleşir.
Teorik olarak konuşma seçeneklerinizi ve eylemlerinizi bir menüden seçebilirsiniz, ancak Lina'nın ruh haline bağlı olarak bunların çoğu zaman sinir bozucu derecede sınırlı olduğunu göreceksiniz; kendisi oldukça empatik bir kişidir ve bu da Neo Cab'ın oynanışının önemli bir yönüdür.
Karakterinizin bileğine, Lina'nın ruh halini ve duygusal durumunu yansıtacak şekilde renk değiştiren FeelGrid adı verilen bir cihaz takılıdır. Bu güzel bir fikir ve konuşmanın gidişatına dair yararlı bir gösterge, ayrıca muhtemelen birkaç yıl içinde piyasaya çıkacak türden bir teknoloji.
Sorun şu ki, Lina'nın uygun ruh halinde olmaması nedeniyle çoğu zaman diyalog seçeneklerini kullanamazsınız; örneğin, bir yolcu sizin katılmadığınız bir noktayı tartışıyor olabilir ve kendinizi bunu yapamayacak kadar kızgın bulacaksınız.
Geliştiricilerin bunu neden yaptığını anlıyorum; bunun konuşmaları daha gerçekçi hissettirmesi ve karakterinizi yansıtması gerekiyordu. Ama bunun sinir bozucu derecede sınırlayıcı olduğunu, beni insanları daha da sinirlendirmeye zorladığını, daha fazla bilgi edinme şansımı engellediğini, genel olarak daha fazla bilgi edinme şansımı engellediğini buldum. Sonuç olarak oyunun kontrolünün daha az elimde olduğunu hissediyorum.
Senaryo, dallara ayrılan bir anlatım ve birden fazla sonla iyi yapılmış; yardımcı oyuncu kadrosu ise serbest çalışan bir fotoğrafçı, The Pain Worm Metowopian'ın bir öğrencisi, Lina'nın bir robot, tek kollu olduğunu düşünen Alman turistler de dahil olmak üzere çok çeşitli ve renkli bir gruptan oluşuyor.
Neo Cab, hikayesini sunma ve oyuncuya düşünme fırsatı verme konusunda iyi bir iş çıkarıyor ve her ne kadar herkesin zevkine uygun olmasa da, daha sakin, anlatıya dayalı deneyim oldukça çekiciydi ve ben de oyunda geçirdiğim yaklaşık yedi saatin tadını çıkardım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Siz, kesinlikle Google, Apple veya Amazon için bir metafor olmayan bir şirketin, ulaşım sistemi de dahil olmak üzere insanların günlük yaşamlarının çoğu yönünün kontrolünü ele geçirdiği Los Ojos şehrinde çok az sayıda araç paylaşımı sürücüsünden biri olan Lina Romero'sunuz. .
Neo Cab, hikayesini sunma ve oyuncuya düşünme fırsatı verme konusunda iyi bir iş çıkarıyor ve her ne kadar herkesin zevkine uygun olmasa da, daha sakin, anlatıya dayalı deneyim oldukça çekiciydi ve ben de oyunda geçirdiğim yaklaşık yedi saatin tadını çıkardım.
Anlamsız çok cümle var.
- Konular
- 878
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 4mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 1,877
- Altın Konu
- 244
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 15,875
- DevLira
- 0
Anlamsız çok cümle var.
Anlamsız çok cümle var.