Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Razer BlackShark V2 X İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,092
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1429d310f5051ba3f.jpg

“Bir şey bozuk değilse neden tamir etsin?” Bu, orijinal haliyle mükemmel bir iş çıkaran herhangi bir şey için yaygın bir deyiştir. Birçok incelemeye göre 2012 yılında Razer BlackShark, en iyi e-spor kulaklıklarından biri olmak üzere piyasaya çıktı. Yüksek ses kalitesinden konfora kadar rekabetçi oyuncuların ihtiyaç duyduğu her şeyi kapsıyordu. Şahsen ben bunun şık olduğunu söyleyecek kadar ileri gitmezdim. Ancak artık oyun çevre birimlerinin ve estetiğin el ele gittiği bir zamanda yaşıyoruz. Sekiz yıl geçti ve Razer, BlackShark'ı henüz tamir edemedi. Bunun yerine köklerine sadık kalarak iki yeni yükseltme başlattılar. Razer BlackShark V2 ve daha uygun fiyatlı Razer BlackShark V2 X, ses ve konfor açısından hala beklentileri karşılıyor, aynı zamanda mevcut çevre birimleriyle şık ve markaya çok uygun görünüyor.

Klasik Razer formunda BlackShark V2 ve BlackShark V2 X sırasıyla daha yüksek ve daha düşük bir üründür. Her iki modelde de Razer HyperClear Kardioid Mikrofonlar, gelişmiş pasif gürültü engelleme ve çapraz platform özelliği bulunuyor. Ancak birinin diğerinden daha uygun fiyatlı kalmasını sağlamak için BlackShark V2'nin bazı özelliklerinin V2 X'e göre düşürülmesi gerekti. V2'de bulunan nefes alabilen, akıcı örgü kumaştan hafızalı köpük kulak yastıkları, THX Spatial Audio ve Razer TriForce Titanium 50mm Sürücülerin yerini normal sürücüler aldı.

Yalnızca BlackShark V2'de bulunan bazı özellikleri test etmek beni heyecanlandırsa da, inceleme için bize V2 X verildi. Bu nedenle birini diğerine tercih etmemin birkaç nedeni var. Ancak yine de V2 X'in sağlam bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.

224187f8c17d84923.jpg

Kulaklık seçiminde ses kalitesinin yanı sıra konfor da büyük bir faktördür. Şu ana kadar ilk kullanımda bu kadar rahat oturmasından çok memnunum. Hafızalı köpüklü kulak yastıkları nefes alabilen akıcı örgü kumaşla kaplanmamış olsa da kulaklarım izolasyona dayanıyor. BlackShark V2 X'i 2-3 saatlik birden fazla seansta test ettim ve kulaklarda aşırı ısınma yaşamadım. Bunun Queensland'de kışın sıcaklığın 16-22 santigrat derece olması nedeniyle olup olmadığı belirsiz. Bununla birlikte, onları giydiğimi bile unuttuğum birkaç durum vardı. 240 gram ağırlığıyla, düzenli olarak kullandığım rakip marka kulaklığa göre biraz daha ağır geldi. Ancak BlackShark V2 X yalnızca 1 gram daha hafiftir. V2, 262g'de biraz daha ağırdır.

Kutuda belirtildiği gibi hem BlackShark V2 hem de V2 X tüm konsollarda, akıllı telefonlarda ve tabii ki PC'lerde platformlar arası uyumludur. Bu aynı zamanda bana, konsolda incelediğim diğer tüm oyunlarla hokkabazlık yaparken, aynı zamanda bazı arsız inceleme dışı oyunlara gizlice girerken bu teknoloji incelemesine sıkışmak için mükemmel bir fırsat verdi. Xbox One, Playstation 4 ve Nintendo Switch'teki ses kalitesi, kulaklığın Playstation 4'te diğerlerinde yaşadığımdan daha fazla ses vermesi nedeniyle iyiydi. Ancak Switch'i çalarken, birden fazla oturumdan sonra sağ hoparlörden yaklaşık her 10 saniyede bir hafif bir çatırtı fark ettim. Ancak bu, başka hiçbir durumda fark edilmediğinden, bu yalnızca oyuna/cihaza özgü bir sorun olabilir. Platformlar arası uyumlu olmasına rağmen BlackShark V2 X, kalite ve farkındalık açısından diğer kulaklıklardan çok da farklı değildi.

Ancak bir e-spor kulaklığı olarak BlackShark V2 X, PC oyunları sırasında gerçekten parlıyor. Ancak bu, V2 modelinin elimde olmasını dilediğim zamandı. BlackShark V2, lansman sırasında kendi özel olarak ayarlanmış ses profillerine sahip 18 oyunun yanı sıra THX Spatial Audio'yu da içeriyor. Bunlar arasında Apex Legends, Valorant ve Call of Duty: Warzone gibi popüler FPS oyunları yer alıyor. Bu oyunlar THX Rekabetçi Modunda kullanım için mükemmel olacaktır. Ancak kulaklığı Final Fantasy XIV Online'da test etmek daha çok ilgimi çekti ve kısa süre önce tekrar girdiğimden beri kendi profilini oluşturdum. Her iki durumda da, inceleme sırasında yine de birkaç saat ayırmayı başardım.

3805735a0aef9655e.jpg

Ancak Overwatch oynayana kadar Blackshark V2 X'in gerçek potansiyelini fark etmedim. THX Spatial Audio'yu içermese de V2 X hala 7.1 Çevresel Ses ile geliyor. Bu bana oyun içinde yepyeni bir ses deneyimi kazandırdı. Karakterlerim konuştuğunda sanki konuşma benden geliyormuş gibi hissettim. Silah sesleri yüksek, keskin ama netti ve kimin hangi yönden geldiğinin daha iyi farkına vardım. Ses kalitesi, aksiyonun çok daha sürükleyici olmasını sağladı ve frekans da kaliteye herhangi bir zarar vermedi. BlackShark V2 X, hem PC ses düzeyi hem de kulaklığın kendi ses düzeyi kontrolü %100 iken, yüksek düzeyde sesi bozulma olmadan net bir şekilde sunmayı başardı. Bu, Razer TriForce 50mm Sürücüler ve daha iyi netlik için tiz, orta ve basları ayıran özel ayar portları sayesindedir.

Bu inceleme sırasında zamanımın çoğunu konuşmak yerine dinlemekle geçirdim. Ancak diğer oyun kulaklığıma kıyasla birkaç ses kaydını kaydedip dinledim. BlackShark V2 X'teki Razer Hyperclear Cardioid Mic, sesimi iki kat daha net ve aynı zamanda daha yüksek sesle yakaladı. Yine de bunu video kaydı veya akış için yedek mikrofon olarak görmüyorum. Ancak çok oyunculu oyunlar söz konusu olduğunda yüksek kaliteli bir iş çıkarma kapasitesine sahiptir.

Ancak asıl şikayetim, BlackShark V2'den farklı olarak V2 X'in çıkarılabilir bir mikrofona sahip olmamasıydı. Gelişmiş pasif gürültü engelleme özelliği uçaklarda, trenlerde ve otomobillerde seyahat etmek için mükemmel olsa da mikrofon hâlâ oradadır. Kullanılmadığı zaman yana doğru itilebiliyor ancak karşılaştığım en esnek mikrofon kolları değil. Benim gibi sık seyahat eden biriyseniz, yarı esnek sabit mikrofon sıkıntısından kurtulmak için BlackShark V2 daha iyi bir seçenek olacaktır.

45974040ba62d3af4.jpg

Özetle, Razer BlackShark V2 X oldukça uygun fiyatlı olmasına rağmen hâlâ harika bir iş çıkarıyor. Ancak Razer BlackShark V2, bir oyun kulaklığı olarak daha yüksek kaliteli ses özellikleri ve çok yönlülük sunuyor.

Razer BlackShark V2 size 174,95 Avustralya Doları tutarında bir fiyat verirken, Razer BlackShark V2 X ise daha uygun fiyatlı 104,95 Avustralya Doları tutarındadır.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler eline sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri