Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Everspace 2 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

3ae48be1fa4d2fb40.jpg

Everspace 2, Rockfish Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, RPG unsurlarına sahip tek oyunculu bir uzay nişancı oyunudur. 2019'da çok başarılı bir başlangıç yaptıktan sonra hemen atladım, Everspace 2, 18 Ocak 2021'de Steam'de erken erişime çıktı ve tam sürümün 2022'de çıkması bekleniyor. 2017'nin Everspace'ini oynadıysanız, roguelike unsurunu çıkarın ve daha sonra destansı bir hikaye ve açık dünya RPG keşfi ekleyin. Eğer Everspace 2 seriye ilk girişinizse, bunun 2003'teki Freelancer'ın bir sonraki evrimiyle karşılaştırılabilir olduğunu söyleyecek kadar ileri giderdim. İki oyun arasındaki evrim tam olarak istediğim gibi ve zevklerime göre neredeyse mükemmel bir uzay savaşı oyunu fırtınası.

Orijinal Everspace'de oyuncu, ölmesinin beklendiği, zorluk derecesi artan bir dizi sektörde ilerledi ve bu da oyunu rogue benzeri bir oyun haline getirdi. Başlangıç geminizin ve öğelerinizin, avantajlarınızın sınırlamaları, yalnızca başlangıç sektörlerinde bu kadar ilerleyebileceğiniz anlamına geliyordu. Her ölümde kazandığınız kredileri bir sonraki koşunuzda gemi avantajlarını yükseltmek için kullanırsınız. Oyuncu, mevcut koşusu sırasında kullanılabilecek silahları ve eklentileri bulabilir ve gemisinin çeşitli sistemlerini üretebilir ve yükseltebilirsiniz. Oyuncu oyunda belirli noktalara ulaştığında Everspace'in kapsayıcı bir hikayesi ortaya çıktı. Ancak, daha iyi avantajlar ve gemiler alabilmek için kredi kazanmak amacıyla sürekli öldüğünüz göz önüne alındığında, hikaye, ardışık koşularda başarılı olma yeteneğinizle sınırlıydı. Orijinal Everspace'i her oynadığımda, önceki denemelerden daha iyisini yapardım, ancak sık sık ölmekten ve bir sonraki sektöre hikaye unsuruna ulaşmak için yeterince ilerleyememekten her zaman hayal kırıklığına uğradım. Evreni özgürce keşfetmek istiyordum ama her sektördeki pistlerle sınırlıydım.

49140814db6ce229b.jpg

Everspace 2, Everspace'ten sevdiğim muhteşem grafikleri, tanıdık nişan alma ve manevra kabiliyetini korurken, zengin bir hikaye, elden geçirilmiş bir ilerleme sistemi ve yeni eklenen RPG öğelerini de ekleyerek roguelike öğeleri geride bırakıyor. Aslında Everspace 2, kalıcı bir dünyada geçen, uzayda geçen bir yağmacı nişancı oyunudur ve muhteşemdir. Orijinali oynadıktan sonra istediğim her şey bu ve Erken Erişimde olmasına rağmen şimdiden çok fazla içeriğe sahip. İlk oyundan ikinciye olan değişiklikler tam olarak türün hayranı olarak istediğim şeydi. Toplam sekiz yıldızlı sistemden ilk iki sisteme, Ceto ve Union'a erişimimiz var ve bize bunun yaklaşık 25 saatlik oyun süresine denk geldiği söylendi. İçeriğin yalnızca dörtte biri bu kadarsa, gelecek yıl tam oyun piyasaya sürüldüğünde büyük bir yolculuğa çıkacağımızı bilerek yetinebiliriz.

Her sistem, ziyaret edilecek çok sayıda önemli konumun yanı sıra keşfedilecek ve keşfedilecek birçok gizli alan içeren bir dizi sektöre bölünmüştür. Hikaye, Everspace'in kaldığı yerden devam ediyor ve her gizli alanda, oradaki ganimetlere erişim sağlamak için çözülmesi gereken zorlu bulmacalar var. Ayrıca uzaydaki terk edilmiş ana gemilerin derinliklerini de keşfedebileceğiz ve ilk kez gezegen yüzeylerinin üzerinde savaşabileceğiz ki bu beni gerçekten heyecanlandırıyor. Gezegen atmosferinde savaşmanın hayal kırıklığı yaratmadığını söylemekten memnuniyet duyuyorum. Güvenilir çekici ışınınız veya getirme dronlarınız, yerden veya yerdeki yapıların içine sıkışmış ganimetleri alabilecektir.

2.jpg

Bu oyunun bana getirdiği nostaljiyi de seviyorum. Rebel Galaxy Outlaw, Wing Commander: Privateer'ın bir sonraki ilerlemesi gibi hissettirirken, Everspace 2, Freelancer'ın modern bir yorumu gibi geliyor. Geleneksel olarak uzay uçuşu oyunlarını joystick ile oynardım ve Freelancer'ın fare ve klavyeyle sınırlı kalmasından biraz korktum, ancak buna alıştım. Everspace 2'deki uzay uçuşu mekaniği, fare ve klavye ile doğal bir his veriyor ve ayrıca oyun kumandaları ve HOTAS desteği de mevcut. Bu oyunu kendi hızınızda da oynayabilirsiniz ve seviyeleri yükseltmek için çabalamanız gerektiğini hissetmezsiniz. Bazı oyun oturumlarında hikayeyi ilerletmeye devam ederken, diğer geceler sadece yol boyunca bulduğum tüm bilinmeyen keşifleri ziyaret etmeye odaklanıyordum. Otomatik pilotlu hızlı yolculuk sırasında çalan müzik harikadır ve bazen yoğun savaşlardan sonra ruh halinizi sıfırlar.

1.jpg

Erken Erişim oyunu olmasına rağmen Everspace 2'yi oynamak muhteşemdir ve şu anda oynanabilecek 25 saatlik muazzam bir oynanış süresi bulunmaktadır. Sizi ileriye taşıyan on iki saatlik tamamen sesli hikaye var, ancak en heyecan verici yönü açık alanın özgürce keşfedilmesidir. Noktalar arasında seyahat etmek çoğu zaman keşfedilecek yeni ilgi çekici noktalar keşfedecek veya ilgilenilmesi gereken çağrılara maruz kalacaktır. Bunlar isteğe bağlıdır ancak geminiz için daha iyi ekipmanın peşinden koştukça riske karşı ödül devreye girer. Bulmacalar asteroitler veya terk edilmiş gemiler şeklinde akıllıca tasarlandı ve gezegen atmosferini keşfetmek heyecan vericiydi. Everspace 2'nin 2022'de tam olarak piyasaya sürülmesine yol açacak olan bu geliştirme yılı boyunca Rockfish'in bize neler sağlayacağını görmek heyecan verici olacak.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri