Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Orijinal Metin2 hikayesi

• Konuyu başlatan cinnn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 309

Koray'

Pasha37
TM Üye
Konular
153
Reaksiyon Skoru
1,661
Altın Konu
0
Başarım Puanı
268
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 19 Gün
Online Süresi
10d 4h 5m
MmoLira
1,897
DevLira
15

Çevrimiçi Hazine Avı ve Nişancılık Oyunu HAWKED Çıktı! Ücretsiz İndirin ve HEMEN OYNAYIN!

Peki bir şey soracağım bu junjeh krallığı oyun dosyalarında denk geldiğimiz bir isim o neyin nesi onun hakkında bilgin var mı?
Beta'da yaptıkları ortak krallık için kullanmışlardı, ilk başlarda bahsettiğin isimde tek krallık vardı beta sonrasında bunu kaldırıp şuanki 3 krallık getirildi, eskiye dönük uyumluluk için muhtemelen bazı dosyalarda hala adı geçiyor.

Orjinal halini bulamadım ama bahsettiğim krallığın mapi hatta beyazda bir bayrağı olması lazımdı pack dosyalarında denk gelmiştim.

Mаvi Ruh

WWW.MR-3DWORK.COM
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
457
Reaksiyon Skoru
7,806
Altın Konu
47
Başarım Puanı
316
TM Yaşı
6 Yıl 1 Ay 18 Gün
Online Süresi
232d 22h 8m
MmoLira
21,646
DevLira
233
Araştırıp bilgi vereceğim :)
Teşekkür ederim 💙
Beta'da yaptıkları ortak krallık için kullanmışlardı, ilk başlarda bahsettiğin isimde tek krallık vardı beta sonrasında bunu kaldırıp şuanki 3 krallık getirildi, eskiye dönük uyumluluk için muhtemelen bazı dosyalarda hala adı geçiyor.

Orjinal halini bulamadım ama bahsettiğim krallığın mapi hatta beyazda bir bayrağı olması lazımdı pack dosyalarında denk gelmiştim.
Çok şaşırtıcı, teşekkürler bilgi için 💙

Konu Sahibi
Konu Sahibi
cinnn

cinnn

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Moderator
Dergi Editörü
Ayın Üyesi
Admin
Konular
473
Reaksiyon Skoru
592
Altın Konu
100
Başarım Puanı
241
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 15 Gün
Online Süresi
33d 11h 6m
MmoLira
27,373
DevLira
15

Beta Filesede Kuşak eklmezsin ya :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)