- Konular
- 198
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,660
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 278
- MmoLira
- 714
- DevLira
- 103
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beta'da yaptıkları ortak krallık için kullanmışlardı, ilk başlarda bahsettiğin isimde tek krallık vardı beta sonrasında bunu kaldırıp şuanki 3 krallık getirildi, eskiye dönük uyumluluk için muhtemelen bazı dosyalarda hala adı geçiyor.Peki bir şey soracağım bu junjeh krallığı oyun dosyalarında denk geldiğimiz bir isim o neyin nesi onun hakkında bilgin var mı?
Orjinal halini bulamadım ama bahsettiğim krallığın mapi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hatta beyazda bir bayrağı olması lazımdı pack dosyalarında denk gelmiştim.- Katılım
- 20 Eki 2017
- Konular
- 468
- Çözüm
- 271
- Online süresi
- 11mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 8,233
- Altın Konu
- 47
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 326
- MmoLira
- 97,276
- DevLira
- 242
Teşekkür ederimAraştırıp bilgi vereceğim![]()
Çok şaşırtıcı, teşekkürler bilgi içinBeta'da yaptıkları ortak krallık için kullanmışlardı, ilk başlarda bahsettiğin isimde tek krallık vardı beta sonrasında bunu kaldırıp şuanki 3 krallık getirildi, eskiye dönük uyumluluk için muhtemelen bazı dosyalarda hala adı geçiyor.
Orjinal halini bulamadım ama bahsettiğim krallığın mapiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.hatta beyazda bir bayrağı olması lazımdı pack dosyalarında denk gelmiştim.

- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Beta Filesede Kuşak eklmezsin yaBeta'da yaptıkları ortak krallık için kullanmışlardı, ilk başlarda bahsettiğin isimde tek krallık vardı beta sonrasında bunu kaldırıp şuanki 3 krallık getirildi, eskiye dönük uyumluluk için muhtemelen bazı dosyalarda hala adı geçiyor.
Orjinal halini bulamadım ama bahsettiğim krallığın mapiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.hatta beyazda bir bayrağı olması lazımdı pack dosyalarında denk gelmiştim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)