- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,293
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,276
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hot Brass, Walk with Kings tarafından geliştirilen ve Treasure Hunters FanClub tarafından yayınlanan yukarıdan aşağıya bir nişancı oyunudur. 26 Şubat 2021'de Steam'de yayınlandı ve bir SWAT operatörü olarak rehineleri kurtarmak, hırsızları engellemek ve bir dizi diğer yüksek riskli operasyonu tamamlamak için taktikleri, cihazları ve farkındalığı kullanacaksınız. Hot Brass oynamak bana 90'lar ve 2000'lerdeki eski SWAT oyunlarının modern bir yukarıdan aşağıya havasını verdi.
Oyunun öğreticisi size SWAT operatörünü kontrol etmenin temellerini öğretmek için iyi bir iş çıkarıyor. Gürültü yapan depar atmaktan ve kaymaktan, kapı altı kamerasını kullanarak kapılara gizlice yaklaşmaya ve ihlal saldırılarına kadar. Bir seviyeden geçmek, girdiğinizde odayı aydınlatacaktır, ancak dolaplar veya iç duvarlar gibi bazı nesnelerde faillerin saklanabileceği gölgeler kalacaktır. Sadece banyoya bakmak yeterli değil; kimsenin saklanmadığından emin olmak için kabin kapılarını da açmanız gerekiyor.
Küçük oyuncu ve karakter spriteları yerine siz, siviller ve suçlular için daire simgeleri var. İlk başta bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı çünkü SWAT subayını üniformalı, tam teçhizatlı ve çeşitli görünümlü düşman ve sivil birimlerle görmek harika olurdu. Ancak oyun sizi arama taktiklerine ve şüpheli yakalanmaya odakladığından bu duygu hızla azaldı. Karanlık odalarda ve binalarda insanların nerede olduğunu bilmeden gizlice dolaşırken oldukça yoğun olabiliyor.
Yeni bir göreve başlamadan önce size acil durumu açıklayan yazılı bir görev brifingi verilir. Her görevi tek başınıza veya en fazla 3 oyuncuyla birlikte oynayabilirsiniz ve bunlar kendi arkadaşlarınız olabilir veya oyun içi eşleştirme sunucusu tarayıcısı aracılığıyla çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. İlk başta MP5 ve hafif zırh gibi temel başlangıç ekipmanıyla sınırlı olan göreve katılacağınız ekipmanı seçmeniz gerekecek. Daha fazla görevi tamamladıkça pompalı tüfekler, daha ağır zırhlar ve diğer öğeler gibi daha iyi donanımların kilidini açacaksınız.
Hot Brass'taki her görev, tüm şüphelileri etkisiz hale getirmek ve silahlarını toplamak gibi birincil hedeflerin yanı sıra, görevi belirli bir sürede tamamlamak, toplanabilir tüm eşyaları bulmak gibi ikincil görevleri de içerir. Göreve girdikten sonra binanın dışından başlıyorsunuz ve içeridekilere yardım etmek için çok çalışmanız gerekiyor. İlk görevde rehin tutulan iki sivil ve kimliği belirsiz iki şüpheli var. Faillerin sizi göreceği, duyacağı ve araştırmak için koşacağı için pencerelerin yanında yürürken veya kapılara yaklaşırken çok fazla ses çıkarırken dikkatli olmanız gerekir; bu da sizin olduğu kadar sivillerin hayatlarını da riske atacaktır.
Bir evin veya binanın içini keşfederken karakter durumları nötr kahverengi olduğundan sivilleri şüphelilerden ayıramazsınız. Siz yaklaşıncaya veya onlar sizi fark edene ya da duyuncaya kadar onların masum (yeşil) veya silahlarını çekip ateş etmeye hazır (kırmızı) olup olmadıklarını öğrenemezsiniz. Yaklaştıkça farenin sağ tuşuna bastığınızda kişiye komutlar bağırılır. Dost hedefler hemen teslim olacak. Simgeleri yeşile döndüğünde, yaklaşıp 'e' tuşuna basarak onları kelepçeleyebilirsiniz.
Hot Brass'ın görevlerindeki neredeyse her şey yok edilebilir; bu da şüpheliyi şaşırtmak ve üstünlük sağlamak için pencerelerden, kapılardan ve duvarlardan ateş etmenize olanak tanır. İlk kez bir duvarın içinden geçmek çok güzeldi, çünkü bir ışık kıymığı odanın içini yeterince görmemi sağladı. Ayrıca tüm gücü ve ışıkları kapatmak için sigorta kutuları da vardır, ardından sahnede gezinmek için gece görüş gözlüğü kullanabilirsiniz. Seviyeler küçük görünüyor, ancak etrafta dolaşmaya ve şüphelileri aramaya başladığınızda bazıları oldukça büyük.
Bazen faillere bağırmak onları hemen sakinleştirmez ve bazılarının 'F' tuşuna basarak şok tabancasının ikna edilmesine ihtiyacı olur. Bazıları bağırarak aynı seviyedeki herkesi uyaracak, diğerleri ise hemen silahlarını çekecek. Birinin size ateş etmekle tehdit etmesiyle size ateş açması arasındaki farkı anlatmak milisaniyeler sürüyor, dolayısıyla bu, gerçek hayatta her gün bu kararla uğraşmak zorunda olan cesur kadın ve erkekleri hatırlatıyor.
Bazen bir şüpheliyi ilk kez gördüğümde paniğe kapılırdım ve yanlışlıkla silahımı ateşlerdim. Çoğu zaman atış ıskaladı ama şüphelinin silahını yere atıp teslim olması için yeterliydi. Bu olduğunda, hızla odayı geçmeli ve onları kelepçelemelisiniz. Eğer ilgilenmeniz gereken iki şüpheli varsa ve ilkiyle uğraşmak için zaman ayırırsanız, bazen saniyeler küstahça olur ve ikinci kez silahlarına yönelirler.
Buna alışmak için birkaç kez öldüm ama bağırmak genellikle onları kontrol altında tutuyor. Ancak bazen kendinizi savunmanız ve ateş eden şüpheliyi alt etmeniz gerekir. Eğer vurulursam genellikle bu beni öldürürdü ve göreve yeniden başlamak zorunda kalırdım. Bazen sadece bir yara alırsınız ama yavaşlarsınız ve her yeriniz kanar. Her duruma en iyi nasıl yaklaşacağımı öğrendiğim için her yeni görevde çok uğraştım ve bir görevdeki her yeni girişimin hedefleri ve şüphelileri rastgele konumlara sahip olacak, bu nedenle birbirini izleyen oyunlar sıkıcı olmuyordu.
Görevler, tüm şüpheliler bastırıldıktan, silahlar toplandıktan ve tüm odalar temizlendikten sonra tamamlanır. Sekmeye bastığınızda bir harita açılacak ve henüz aramadığınız odalar gösterilecektir. Sadece kapı altı kamerasıyla onlara bakmak yeterli değil, tüm kapıları açmalı, her köşeyi aramalısınız. Ne arayacağınızı biliyorsanız, etrafta toplanabilir öğeler de var. Bir görevi tamamladığınızda, tamamladıklarınızın bir sonraki ve arcade versiyonunun kilidi açılacaktır. Arcade sürümü, bunları özel ayarlarla oynamanıza olanak tanır, böylece biraz eğlenebilir ve çeşitli seçeneklerle mücadele edebilirsiniz.
Görev çeşitliliği iyidir ve değişimin hızı, aynı görevleri tekrar tekrar yapmaktan yorulduğunuzu hissetmemeniz için yeterlidir. İyi bir konsantrasyon gerektirdiği için birkaç görevden sonra ara vermek zorunda kaldım ve farklı taktikler öğrendikçe aptalca hatalar yaparak başarısızlık oranım yüksekti. Görevlerde kontrol noktaları yoktur, bu nedenle rehineleri güvence altına almak ve kötü adamları bastırmak için zaman harcadıysanız ve son adam sizi yakalarsa, göreve yeniden başlarsınız. Bazen bu biraz sert gelebilir ama en etkili çözümler için yöntemlerinizi hassaslaştırmanızı sağlar. Korktuğunda kaçacak ve kaçmaya çalışacak bir hedef bulmanız gereken görevler de var. Bunlar benim çok denememi gerektirdi ama sonunda hepsini bir araya getirip zor bir görevi tamamladığınızda çok iyi hissettiriyor.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)