Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mobile2 Global Hile (SATILIKTIR)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolmin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ee source paylaş sana kaç kare yazdım boş işlerle uğraşıyorsun source paylaş insanlar yararlansın anca video çekip atıyorsun başkaların exe cracklemeye çalışıyorsun 🤣🤣 biraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ee source paylaş sana kaç kare yazdım boş işlerle uğraşıyorsun source paylaş insanlar yararlansın anca video çekip atıyorsun başkaların exe cracklemeye çalışıyorsun 🤣🤣 biraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma kahbee
ee baskasından source alıp paylasıp satmaya calısıyorsun noob git kodlama ögren de gel birdaha konusalım:bump2:

Son düzenleme:

tolmin67' satamayınca söyledigi kelime :fencing:

money.gif

birde kendi yazdıgım source yi bana gösteren biri bundan birsey almayınız copy paste'ci dir kendisi :hat:

Son düzenleme:
@LunaUI nerde sourcen kardeşim kime paylaştın bizmi görmedik bekliyorum source paylaşsana insanlar yararlansın çakallık yapma ben hiç yoktan senin gibi gösterip gösterip hava atmıyorum evet kodlama bilmiyorum o yuzden bu kadar şeyi yaptım demi cok iyiyim senin kadar bilgiliyim dersem yalan olur ama ufakta olsa bilgim varki yapabiliyoruz.

@LunaUI nerde sourcen kardeşim kime paylaştın bizmi görmedik bekliyorum source paylaşsana insanlar yararlansın çakallık yapma ben hiç yoktan senin gibi gösterip gösterip hava atmıyorum evet kodlama bilmiyorum o yuzden bu kadar şeyi yaptım demi cok iyiyim senin kadar bilgiliyim dersem yalan olur ama ufakta olsa bilgim varki yapabiliyoruz.
baskasından alıp 3 bey seyi kaldırıp paylasıp 2 tane özelik ekle sat sen devam et böyle ben gülüp geciyorum :D
Cracking Up Lol GIF by HULU
image_2023-09-28_084051990.png

mobile2 hilesi satamayınca olur gibi
broke-poor.gif
tahminler üzerine tahminler :hat:
image_2023-09-28_084518723.png

Ekli dosyalar

• image_2023-09-28_083507443.png
    image_2023-09-28_083507443.png
    90.7 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri