- Konular
- 7
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 1,188
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ee source paylaş sana kaç kare yazdım boş işlerle uğraşıyorsun source paylaş insanlar yararlansın anca video çekip atıyorsun başkaların exe cracklemeye çalışıyorsun 
biraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma

biraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
ee baskasından source alıp paylasıp satmaya calısıyorsun noob git kodlama ögren de gel birdaha konusalımEe source paylaş sana kaç kare yazdım boş işlerle uğraşıyorsun source paylaş insanlar yararlansın anca video çekip atıyorsun başkaların exe cracklemeye çalışıyorsunbiraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma kahbee

Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 1,188
- DevLira
- 0
@LunaUI nerde sourcen kardeşim kime paylaştın bizmi görmedik bekliyorum source paylaşsana insanlar yararlansın çakallık yapma ben hiç yoktan senin gibi gösterip gösterip hava atmıyorum evet kodlama bilmiyorum o yuzden bu kadar şeyi yaptım demi cok iyiyim senin kadar bilgiliyim dersem yalan olur ama ufakta olsa bilgim varki yapabiliyoruz.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 769
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,280
- DevLira
- 0
baskasından alıp 3 bey seyi kaldırıp paylasıp 2 tane özelik ekle sat sen devam et böyle ben gülüp geciyorum@LunaUI nerde sourcen kardeşim kime paylaştın bizmi görmedik bekliyorum source paylaşsana insanlar yararlansın çakallık yapma ben hiç yoktan senin gibi gösterip gösterip hava atmıyorum evet kodlama bilmiyorum o yuzden bu kadar şeyi yaptım demi cok iyiyim senin kadar bilgiliyim dersem yalan olur ama ufakta olsa bilgim varki yapabiliyoruz.

![]()
![]()
mobile2 hilesi satamayınca olur gibi
![]()
tahminler üzerine tahminler![]()
![]()
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)