noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mobile2 Global Hile (SATILIKTIR)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolmin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ee source paylaş sana kaç kare yazdım boş işlerle uğraşıyorsun source paylaş insanlar yararlansın anca video çekip atıyorsun başkaların exe cracklemeye çalışıyorsun 🤣🤣 biraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ee source paylaş sana kaç kare yazdım boş işlerle uğraşıyorsun source paylaş insanlar yararlansın anca video çekip atıyorsun başkaların exe cracklemeye çalışıyorsun 🤣🤣 biraz insanlara davranışlarına dikkat aşalamaya çalışma kahbee
ee baskasından source alıp paylasıp satmaya calısıyorsun noob git kodlama ögren de gel birdaha konusalım:bump2:

Son düzenleme:

tolmin67' satamayınca söyledigi kelime :fencing:

money.gif

birde kendi yazdıgım source yi bana gösteren biri bundan birsey almayınız copy paste'ci dir kendisi :hat:

Son düzenleme:
@LunaUI nerde sourcen kardeşim kime paylaştın bizmi görmedik bekliyorum source paylaşsana insanlar yararlansın çakallık yapma ben hiç yoktan senin gibi gösterip gösterip hava atmıyorum evet kodlama bilmiyorum o yuzden bu kadar şeyi yaptım demi cok iyiyim senin kadar bilgiliyim dersem yalan olur ama ufakta olsa bilgim varki yapabiliyoruz.

@LunaUI nerde sourcen kardeşim kime paylaştın bizmi görmedik bekliyorum source paylaşsana insanlar yararlansın çakallık yapma ben hiç yoktan senin gibi gösterip gösterip hava atmıyorum evet kodlama bilmiyorum o yuzden bu kadar şeyi yaptım demi cok iyiyim senin kadar bilgiliyim dersem yalan olur ama ufakta olsa bilgim varki yapabiliyoruz.
baskasından alıp 3 bey seyi kaldırıp paylasıp 2 tane özelik ekle sat sen devam et böyle ben gülüp geciyorum :D
Cracking Up Lol GIF by HULU
image_2023-09-28_084051990.png

mobile2 hilesi satamayınca olur gibi
broke-poor.gif
tahminler üzerine tahminler :hat:
image_2023-09-28_084518723.png

Ekli dosyalar

• image_2023-09-28_083507443.png
    image_2023-09-28_083507443.png
    90.7 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri