Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hell Let Loose İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

165dd5cbd7273f021.jpg

Hell Let Loose, Black Matter tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan, sert bir 2. Dünya Savaşı birinci şahıs nişancı oyunudur. Bu, 50x50 çok oyunculu savaş alanlarında stratejik kontrolü sürdürmek için iyi iletişim ve ekip çalışması lehine ölüm oranlarının göz ardı edildiği, otantik sesler, araçlar ve konumlarla İkinci Dünya Savaşı savaşı açısından olabildiğince gerçektir. Rastgele takımlarda tek başına oynamak zor olabilir ve oyuna neredeyse hiç şans vermedim, ancak birkaç arkadaşımla oynarken çok daha iyi vakit geçirdim.

Hell Let Loose, Batı ve Doğu Cephelerindeki savaşları Saldırı ve Savaş olmak üzere iki oyun modunda anlatıyor. Her iki modda da ölçekli harita, her ekibin ele geçirmeye ve kontrol etmeye çalıştığı sektörlere bölünmüştür. Savaş modunda oyun, belirli bir zamanda tüm sektörleri kontrol ederek veya süre dolmadan (1 saat 30 dakika) rakip takımdan daha fazlasını kontrol ederek kazanılır. Hücum modunda ise maçın başında savunma yapan bir takım tüm sektörlerin kontrolünü elinde tutar ve karşı tarafın amacı onları geri iterek süre dolmadan tüm sektörleri ele geçirmektir.

34175573ecad40c7f.jpg

Omaha Plajı ve Carentan'dan v1.0'daki yeni eklenen haritalara, Stalingrad ve Kursk'a kadar ikonik İkinci Dünya Savaşı savaş cephelerinde savaşacaksınız. 50 oyuncudan oluşan her takım zırh, piyade ve keşif ekiplerine bölünmüştür. Bunlar, oyunun akışını yönlendiren genel oyuncu ve komutanla doğrudan bağlantılı ayrı bir liderlik iletişim kanalına sahip subaylar tarafından yönetiliyor. Liderlik kanalına ek olarak, her takımın kendi ses kanalı vardır ve ardından genel oyuncular genel bir ses kanalını kullanabilir. Ancak sesli iletişime erişiminiz yoksa ekip ve yakınlık metin sohbeti mevcuttur. Aksiyon o kadar yoğundu ki, ölmediğim sürece metin sohbetini neredeyse hiç okumadım ki bu çok sık oluyordu. FPS oyunları oynadığım yıllar boyunca sesli iletişimin önemine Hell Let Loose'taki kadar tanık olmadım.

441a01c4e51d56beb.jpg

Manga lideri olarak, o anki pozisyonunuzla ilgili olmayan konuşmaları dışarıda bırakmayı öğreniyorsunuz ve ben, Komutan ya da diğer manga liderleri tarafından adımın söylendiğini kesinlikle fark ettim. Bir keresinde düşman yanımızda, önümüzdeki ağaçların arasında kamufle edilmiş haldeyken çömelmiştik. Daha sonra şunu duydum: "Cehennem, kuzeyden size yaklaşan birlikler var. Hava saldırısı yaklaşıyor, tehlike yakın.” Gözlem yapmak için başımızı kuzeye çevirdiğimizde bu mesajı ekibime ilettim. Tepemizde bir uçağın uçtuğunu duyduk ve ardından hava saldırısının ilk patlamasını gördük. Patlamaların giderek bize yaklaştığını, çok şükür bizden çok az uzakta bittiğini ve tüm ekibi alt etmeyi başardıklarını gördüğümüzde, gerçek bir 'lanet' anıydı. Sesler inanılmazdı ve sanki bir filmin içinde gibiydik.

Hell Let Loose'taki silah sesleri çok iyidir ve öldürme süresi azdır, bu da genellikle tek atışta bir düşmanı alt edeceğiniz anlamına gelir. Düşmelerini ve tekrar ayağa kalkmamalarını izlemek dışında onları öldürdüğünüze dair anında bir geri bildirim yok. Bu aynı zamanda sizin de muhtemelen tek vuruşta öleceğiniz anlamına gelir. Sıhhiye sınıfı çok önemli hale geliyor ve her takımda yalnızca bir sıhhiye bulunmasıyla sınırlısınız. Bunun harika olduğunu düşünüyorum ve ekip çalışması ve iletişim ihtiyacını güçlendiriyor.

5339f7a9344f6de38.jpg

Hell Let Loose, özellikle Call of Duty veya Battlefield gibi oyunlardan yeni çıktıysanız, başlamak için zor bir oyundur. Daha çok birlikte hareket etmek, siper almak, gizlice girmek, çevrenizi gözlemlemek ve siz ilerledikçe ön hattın ilerlemesini sağlamak için karakol veya garnizonların kurulmasını sağlamakla ilgilidir. Silahlar gerçekmiş gibi ses çıkarıyor ve mermiler kulağınızın yanından vızıldamaya başladıkça, korku ve adrenaline tepki verirken oyun içi görüşünüz bulanıklaşmaya başlıyor. İyi askeri tarih bilgisine sahip oyuncular, silahları ve bunların oyun içindeki seslerini tanıyacak ve yanından geçerken araçların ve tankların adlarını söyleyebilecek.

Üç oyuncudan oluşan bir tank ekibi oluşturabilir ve haritaya bağlı olarak birkaç farklı tank türünün kontrolünü ele geçirebilirsiniz, ancak genellikle tek bir savaşta yalnızca iki tane bulunur. Bir kişi sürücüdür ve manuel olarak vites değiştirmesi gerekir, bir kişi ana topçudur ve üçüncü kişi üst tarette görev yapar ve gözcü olarak hareket eder. Nişancıysanız mermilerin otomatik olarak yeniden doldurulması mümkün değildir, bu nedenle ateş eder etmez yeniden yüklemeyi unutmayın. Tankı çok fazla açığa çıkmadan savaş alanına ve pozisyona manevra ettirmeye çalışırken iletişim burada da çok önemlidir. Hell Let Loose'ta mermi ve cephane fiziği gerçekçidir; dolayısıyla görüş alanınızda bir düşman tankı varsa, mermi düşüşünü hesaba katmak için daha yükseğe nişan almanız gerekir. Bir tankın içinde olmayı kavramak zordu ama sonunda o öldürücü darbeyi indirdiğimizde hepimiz zaferi alkışladık. Kendimizi Fury filmindeymiş gibi hissettik.

5.png

50-60 ms aralığında pinglerle harika olan çok sayıda Avustralya sunucusu var. Nereden vurulduğumuzu sorgulasak bile herhangi bir gecikme hissetmedik. Genel olarak, öldürme süresi az olduğu için mermileriniz hedefini vuracaktır, ancak öldürmeleriniz ana puan tablosunda gösterilmez, yalnızca savaş puanınız gösterilir. Bence bu harika bir şey çünkü takıma yardım etme konusundaki etkililiğiniz, sadece öldürme ve ölüm yerine ölçülüyor. İstatistikleriniz maçlar dışında bakmanız için kaydediliyor. Bir maçtan sonra ister subay, ister komutan olun, ister asker sınıfları arasında geçiş yapın, ister sadece en sevdiğiniz sınıfa takılıp kalın, oyunda yaptıklarınıza bağlı olarak XP kazanacaksınız. Oyun süresi boyunca askerleriniz için yeni kozmetik öğelerin kilidini aşamalı olarak açabilirsiniz.

Diğer iki arkadaşımla hemen oynayabildiğim için şanslıydım, bu yüzden oyuna kafa yormamız birkaç saatimizi alırken, birbirimizden ders alıp hataları tartışabildik. Eğer bu oyunu tek başınıza oynuyorsanız, bu çok daha zor bir öğrenme deneyimidir ve bazı oyuncuları oyundan soğutabilir. Yalnız bir kurt olmaktan ziyade, ekibinize sadık kalarak çok daha fazla başarı elde edeceksiniz. Arkadaşlarınızla oynuyorsanız ve hâlâ hakimiyet altında olsanız bile, ısrar etmenizi ve biraz zaman vermenizi öneririm. Çok zor bir oyun ve oynadığım en gerçekçi askeri simülatörlerden biri ama çok eğlenceli.

Hell-Let-Loose.jpg

Black Matter, 2021 ve 2022 içerik yol haritasını yayınladı ve bu bizi hem çok heyecanlandırdı hem de biraz korkuttu. Çoğu zaman düşmanı görmek o kadar zor ki aslında piksel avcılığı yapıyoruz. Ancak yakında bazı haritalarda işaret fişeklerinin olduğu gece çeşitleri de olacak. Ayrıca İngiliz kuvvetleri ve haritaları, birçok yeni silah ve tank ve bir sürü başka güzel şey de olacak. Ayrıca, oynaması harika olacak bir kampanya modu da üzerinde çalışılıyor gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri