Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Freebsd 13.2 Mysql 8.0 Ram kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llJ3Luell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 799

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Mysql 5.6 artık pkg üzerinden kurulamıyor. Ben de ne olur ne olmaz diye Server Filesimi Mysql 8.0 a yükselttim. Sunucudaki Mysqli de 8.0 a yükselttim. Fakat anlamadığım bir şekilde Mysql 8.0 çok fazla ram kullanıyor. top değerlerinde 2.5GB rami aktif olarak yiyor. Bu anormal birşey gibi geldi bana. Oyun açısından pek bi zararını görmedim fakat daha düşük olması gerektiğini düşünüyorum. Bir fikriniz var mı?

Çözüm
Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Mysql 5.6 artık pkg üzerinden kurulamıyor. Ben de ne olur ne olmaz diye Server Filesimi Mysql 8.0 a yükselttim. Sunucudaki Mysqli de 8.0 a yükselttim. Fakat anlamadığım bir şekilde Mysql 8.0 çok fazla ram kullanıyor. top değerlerinde 2.5GB rami aktif olarak yiyor. Bu anormal birşey gibi geldi bana. Oyun açısından pek bi zararını görmedim fakat daha düşük olması gerektiğini düşünüyorum. Bir fikriniz var mı?
mysql kullanmak yerine mariadb kullanabilirsin. ciddi düşüşler oluyor

ek olarak
max_allowed_packet kontrol etir.
mysql kullanmak yerine mariadb kullanabilirsin. ciddi düşüşler oluyor

ek olarak
max_allowed_packet kontrol etir.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri