romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Escape Simulator İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,092
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

4bfc635d6f949b5be.jpg

Escape Simulator, Pine Studio'nun birinci şahıs bulmaca oyunudur ve bizim için Avustralya'da 20 Ekim'in erken saatlerinde Steam'de yayınlanacaktır. Geçen hafta bu sanal kaçış odası simülatörünü oynuyordum ve 15 etkileşimli kaçış odasında yer alan bulmacaların çoğu beni kesinlikle şaşırttı. En iyi kısmı, bir bulmaca oyunu fanatiği olan kayınbiraderim Justin ile birlikte oynamaktı. Kendisi bile mücadele ediyordu, bu yüzden kooperatifte iki kafanın galip geleceğini düşündük. Bu oyun ikimizi de defalarca şaşırttı ama sonunda o kodu kırdığınızda harika bir duygu.

34e7f92e538d90a50.png

Karakterinizi özelleştirdikten sonra, doğrudan üç konumdaki 15 odadan birine dalmayı veya eğitim odasında oynamayı seçebilirsiniz. Size bir odayı aramanın, döndürmenin ve ipuçları veya jetonlar için öğelerin içine bakmanın ve bulmacaları çözmenin temellerini öğreteceği için önce eğitim odasına gitmenizi öneririm. Jetonlar, özellikle sonraki seviyelerde görülmesi zor bazı yerlerde gizlenir. Hâlâ bulamadığım o kadar çok şey var ki, bazen bir odayı üç ya da dört kez süpürüyorum.

1016501866815f77c.jpg

Bulmacalar, gerçek hayattaki kaçış odası operatörleri tarafından tasarlanmıştır ve çoğu zaman birden fazla bulmaca, tüm odayı tamamlamak için birbirine bağlanacaktır. İster Mısır Labirenti'nden, ister Uzayda Adrift'ten ya da Edgewood Malikanesi'nden başlayın, odalarda sizi kokudan uzaklaştıracak pek çok sıradan eşya bulunacaktır. Tuğlalar, kürekler, tahta parçaları ve vazolar gibi şeyler her sahneye saçılmış durumda. Ama yine de, daha önce attığım, sonra tekrar aldığım öğeler oldu ve bunlar yapbozun kaçırdığım parçasıydı. Önemli öğelerin açıklamasında alıp çantanızda saklamak isteyeceğiniz bir kitap veya anahtar simgesi bulunur. Bazen bir vazoyu kırmak bir bulmacanın anahtarını veya parçasını açığa çıkarır ve çoğu zaman sıradan bir öğeyi alıp onu atabilirsiniz, ancak yalnızca bir jeton düşüşü veya nesnenin kırılarak başka bir şeyi ortaya çıkardığını duyarsınız. Hepsi süper zekice şeyler.

ss_0edded8a5eee1fe06254b8011666ba3e33cda285.1920x1080.jpg

Her odada, odanın iç tasarımına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış bir 'çöp kutusu' bulunur ve bunlar, özellikle yer çekiminin olmadığı bazı uzay odalarında, odayı dağınıklıktan uzak tutmanız gerektiğinden çok kullanışlıdır. Bunun nedeni, bir odayı aramanın o kadar çok olası yolu vardır ki, kumu süpürmek bile bir olasılıktır. Bir vazoyu kırabilir, tüm parçaları çöpe atabilir, ardından ipuçlarını daraltmak için seçenekleri sistematik olarak ortadan kaldırırken bir sonrakini kırabilirsiniz. Bazen bir mandalın nasıl açılacağına veya bir şeyi hangi sırayla çalıştırmanız gerekebileceğine ilişkin talimatlar içeren bir kitap alırsınız. Her şey başarısız olursa, her odada üzerinde soru işareti bulunan bir düğme vardır ve bu düğme size üzerinde ipucu olan bir kağıt verir.

ss_fd3f54b512086b2d4467f2a2c013071f05363df9.1920x1080.jpg

Hâlâ Escape Simulator'daki 15 odanın tamamını çözmedim ya da tüm jetonları bulamadım, ama kahretsin harika vakit geçiriyorum. Her odaya ve onun zorluklarına metodik bir şekilde yaklaşırken müzik zihninizi sakinleştirir. Sonunda ne yapacağınızı bilmiyorsanız, sadece YouTube'a gidip cevabı aramak yerine menüye geri dönüp başka bir odayı denemenizi öneririm. Bulmacaları kendiniz çözebilirseniz bu tür oyunlar çok daha eğlenceli ve ödüllendirici olur. Alternatif olarak bir arkadaşınıza telefon edin ve onun da eğlenceye katılmasını sağlayın. Geliştiriciler bir keresinde bir odada 17 arkadaş bulunduğunu ancak en iyi deneyim için 2-3 arkadaş önerdiklerini söyledi.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri