Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ArchLord] SF 📁+ EP7(Src,Client,Server) 📁+ EP6(Src,Client,Server)

4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

unicorn34

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
106
Online süresi
26g 47711s
Reaksiyon Skoru
260
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 29 Gün
MmoLira
4,158
DevLira
33

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Archlord, oyuncuların asıl odak noktasının oyun dünyasının en üstün hükümdarı olmak olduğu, oynaması ücretsiz bir karanlık fantezi MMORPG'dir. Her ay bir oyuncu Chantra'nın mistik dünyasının kontrolünü ele geçirecek ve akıllıca yönetmesine veya uygun gördüğü şekilde ortalığı kasıp kavurmasına izin verilecek. PvP konusunda yoğun olan Archlord'da ayrıca PvE, grup, lonca ve kuşatma savaşı modları da mevcut. Oyuncular, çeşitli dövüş ve zanaat becerilerinin yanı sıra dört ırk ve dokuz sınıf arasından seçim yapabilirler. Oyuncular ayrıca şehirler, tarlalar, zindanlar, savaş alanları, element dünyaları ve Kaotik Sınır dahil olmak üzere çok sayıda harita konumunu keşfedebilirler.

Bir kez daha ArchLord için daha fazla şey yayınlamaya geldim. Bir süredir bu başlığı açmayı düşünüyordum, çünkü buraya koyduğum şeyler uzun süredir güncelliğini kaybetmiş durumda. Burada bulabileceğiniz eski sürüm, , Bölüm 6'ya aittir, ayrıca başka sorunları da vardır. Biraz bağlam uygun, önceki sürümü bitirdikten kısa bir süre sonra, tüm çeşitli dalları ve hem Çince hem de Korece sunucu verilerini içeren bir arşiv aldım. Bu arşiv ilk başta şifrelendi, ancak savunmasız bir algoritma tarafından korunduğu için oldukça hızlı bir şekilde kırıldı.

Bu sayede farklı kaynak şubelerine, yani GB şubesine ulaşmayı başardım; bu onların küresel/uluslararası şubesi olduğu için peşindeydim. Topluluğun bir üyesi bana temiz bir EP7 istemcisi verdi ve onu çalıştırmaya çalışmak için hemen işe koyuldum. İlk başta, daha önce yaptığım şeyi yapmayı, VS2022'ye yükseltmeyi denedim, ancak bunun bazı gerçekleştirilemez sorunlar yarattığını kanıtladı. Böylece oyunun oluşturulduğu görsel stüdyonun VS2005 sürümünü kullanmaya karar verdim. Bu oldukça iyi sonuç verdi ve her şeyi inşa edip bir araya getirmeyi başardım. Oradan itibaren bu sadece işleri yürütmenin bir yoluydu.

Dosyaları hazırlayıp çalıştırmada oldukça başarılı oldum ve bu sürüm için yeniden hepsi bir arada sunucu sanal makinesi oluşturmaya karar verdim. Bu dosyalar bir süredir mevcut, ancak kısmen onlar için yeni bir konu oluşturma konusundaki tembelliğimden dolayı ragezone'da olmasalar da. Ancak gerçekte mevcut olmayan şey, bugün burada yayınlanmakta olan, el değmemiş arşivin tamamıdır.

Kurulumda işler öncekinden biraz farklı, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede bir rehber yazmaya çalışacağım. Ayrıca bu oyuna yeterince ilgi olursa @mental'in buna bir bölüm açıp açamayacağını görebilirim ama bu oyun oldukça eski ve niş olduğu için geliştirme ilgisinin ne kadar olduğundan tam olarak emin değilim.

EP7 dosyalarıyla ilgili birkaç küçük not, bu notlarda kasanın işlevselliğini değiştirdim. Yani, her şeyi "ücretsiz" yaptım ancak bunu yapmanın en iyi yolu bu değildi, ancak işe yaradı ve düzgün bir düzeltme yapmaya ayıracak çok fazla zamanım yok. Muhtemelen başka küçük sorunlar da vardır, ancak önemli bir şey olmadığından oldukça eminim. Herhangi bir sorun bulursanız ve düzeltirseniz, paylaştığınızdan emin olun, aptal olmayın ve bunları hiçbir şeyden haberi olmayan kişilere satabileceğinizi umarak düzeltmeleri istifleyin. Bununla birlikte, bu dosyalar etrafında pek çok aptalca davranış var, bu sürümle bunların bir kısmının engelleneceğini umuyorum, ama göreceğiz. Vasıfsız insanlar, kendileri üzerinde çalışmak ve önlerine çıkan engelleri aşmak yerine her zaman uygunsuz davranışlarda bulunmaya fazlasıyla istekli görünürler.

Her zamanki gibi ayna yapın!

İndirilenler:
|El değmemiş Arşivi Tamamla|

|EP7 Projesi (AL:Yeniden Doğmuş)|
-Sunucu VM-

-Ham Dosyalar-
İstemci:

Sunucu:

Kaynak:

|Eski EP6 Projesi|
-Sunucu VM-

-Ham Dosyalar-
İstemci:

Sunucu:

Kaynak:

|Tam Aynalar|

yararlı

az kaldı be 80 etti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri