Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

V15 -📁 Aura Kingdom Eternal SF📁

unicorn34

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
106
Online süresi
26g 47711s
Reaksiyon Skoru
260
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 28 Gün
MmoLira
4,158
DevLira
33

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu nedenle, bazı sülükler, müşterimi iki yıl boyunca kendi eklediğim tüm içerikle zaten paketten çıkarıyor - dokular, modeller, animasyonlar, arayüz ve eidolons becerileri, efsunlar, Monster IA, General IA, öğeler, yeni zindanlar gibi tüm işlevsel şeyler dahil. her şey çalışıyor vs.

Yapacak başka bir şey olmadığına göre, ME tarafından serbest bırakılması daha iyidir. Şimdiye kadar yaptığım her şey. Bu şekilde, en azından hepiniz, çok yakında açılacak olan v15 cashgrab sunucularının %90'ında bulunan her eklemeyi yaptığımı bileceksiniz, sadece %98'lik bir iş alıyorum.

İyi kullan. Onunla KENDİ ŞEYİNİ yap . Krediler güzel olurdu, sonuçta S ve C dosyalarına yeni şeylerin çoğunu (zindanlar, canavarlar, haritalar, vb.) Ekleyen bendim. AK-TW'den kopyalayıp geçmiş gibi basit bir şey değil.(V17)

İÇİNDE NE VAR? - Özel Panellerimi (benim tarafımdan photoshop'ta yapılmıştır, ancak kendi panellerinizi oluşturabilirsiniz)
ve Öğelerimi (yalnızca benim sunucu ekonomim için çalışır)
kaldırarak temizledim . TW versiyonu için her şey içeride. - Diğer sürümler için S_Drop.ini'yi kullanın (Benimki buraya dahil değildir) - Tüm TW Haritaları, Zindanlar - Tüm Dokular, Animasyonlar, Yeni binek modelleri, modalar, eidolonlar, efektler, haritalar vb. - Tüm TW Eidolonları - Tüm TW Görevleri ( Bazılarının düzeltilmesi gerekiyor) - Tüm TW Modaları (Bazılarını S_Itemmall.ini'ye eklemeniz gerekiyor) - Tüm TW Binekleri (Bazılarını S_Itemmall.ini'ye eklemeniz gerekiyor)(Bazılarını S_Itemmall.ini'ye eklemeniz gerekiyor) ) OYUN MÜŞTERİSİ:

OYUN SUNUCUSU:

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:

Herhangi bir destek vermeyeceğim. Discord'dan PM atmayın lütfen.

V17

Download
1 client
2 server

yararlı

düğünde aradan cıksa iyi olacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri