xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Baldur’s Gate III İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.jpg

Baldur's Gate 3, Faerûn ülkesinin yanı sıra adı geçen şehrin içinde ve çevresinde geçen yukarıdan aşağıya, çoğunlukla sıra tabanlı bir RPG'dir. Beyni yıkanmış fanatik ordularıyla Baldur's Gate 3'ün uçsuz bucaksız özgür dünyasını ele geçirmekle tehdit eden karanlık bir tarikat güçleniyor ve günü yalnızca siz kurtarabilirsiniz.

Baldur's Gate 3 genel olarak size olmak istediğiniz kişi olma ve ne yapmak istediğinizi yapma özgürlüğü verir.

2.jpg

Benim karakterim Fitch. O, Baldur's Gate sokaklarında büyümüş atılgan bir haydut. Hızlı zekası ve hatta daha hızlı parmaklarıyla idare etmeyi öğrendi ve bunu yeterince vurgulayamıyorum; ne yaptığına dair hiçbir fikri yok. O, dünyayı kurtaran bir ucubeler partisinin fiili lideri ve hem açık hem de çoğu zaman gizli gündemlerine rağmen onları bir şekilde bir arada tutuyor.

Kamp, çetenizin ana üssü görevi görür; dinlenmek ve iyileşmek için inzivaya çekileceğiniz yerdir, ancak aynı zamanda tanıştığınız ilginç insanlar için bir merkez görevi görür. Arkadaşlarınız kendi kişiliklerini gösterecek şekilde dekore edilmiş küçük çadırlarını kurdular. Acımasız savaşçı Lae'zel'in bir hedef mankeni var, züppe haydut Astarion'un bir sürü kabarık yastığı var ve büyücü Halsin'in elinde Bear Monthly'nin birden fazla kopyası olduğunu umuyorum. Şu anda hata yaptığınız ortam ne olursa olsun bir yuva haline geldiği için, her dinlendiğimde kampımın nasıl kurulacağını görmekten keyif aldım.

3.png

Ancak sıra tabanlı sistemin ötesinde, Larian's Divinity: Original Sin oyunlarını oynayan herkesin aşina olması gereken, kendi patlayıcı cephaneliğiniz kadar, işlemlerde yüzeyler ve nesneler de rol oynayan savaş da dinamiktir. Petrol tabakalarını ateşe verebilir, ulaşma mesafesindeki her şeyi kullanarak derme çatma silahlar yapabilir ve düşmanınızın ayaklarının altındaki zemini dondurabilirsiniz. Bunların hepsini çoğunlukla bilerek başardım. Deneyler, bir patlayıcı varili bir geçiş noktasına taşıyabileceğimi, haydutları neşeli bir kovalamaca için yönetmek için gizlice yukarı çıkabileceğimi ve büyücü Gale'in onları namluyu hedef alan bir ateş oku ile buharlaştırmasını sağlayabileceğimi ortaya çıkarana kadar erken bir dövüşle mücadele ettim.

Bu talihsiz maceraların geçtiği yer Faerûn ve nihayetinde Baldur's Gate şehridir; birincisi uzun bir öğretici görevi görür ve kim olduğunuzu anlayabileceğiniz ve önümüzdeki 100 yıl boyunca size iyi hizmet edeceğini umduğumuz ilişkiler kurabileceğiniz bir yer. En küçük mağara bile bir tür hikaye unsuru veya gizemi barındırıyor gibi göründüğünden ve daha büyük alanlar kendi sırlarıyla katmanlı olduğundan, bu alanları oluşturmak için ne kadar çaba harcandığı şaşırtıcı. Alışılmışın dışında dolaşacağınız, biriyle tanışacağınız ve bu deneyimi ne kadar kolay kaçırmış olabileceğinizi merak edeceğiniz zamanlar vardır.

4.jpg

Size şunu söyleyeyim, Baldur's Gate 3'teki zamanımda bazı şeyler gördüm. İlk perdede her şeyden biraz vardı: tozlu eski mahzen bekçilerinden en sevimli köpekle tanışmaya kadar, gelen kakofonik şehir için harika bir kurulum. Sonunda Baldur's Gate'e ulaştığınızda size verilen özgürlük baş döndürücü; her dükkân önü ve yan sokak, bir sonraki gezinizin kaynağı olabilir. Yönünüzü bulmanız biraz zaman alıyor, ancak birkaç saat dolaştıktan sonra labirent sokaklarında çok az güçlükle dolaşabildim. Son perdenin büyük ölçekli çatışmaya biraz fazla eğildiğini düşünsem de, ona başka bir açıdan yaklaşamayacağıma veya ondan kaçınamayacağıma tamamen ikna olmadım. Açıkçası spoiler yok ama hak ettiğim sonu aldım.

5.jpg

Baldur's Gate 3'ün dünyası güzel, katmanlı ve karmaşık ve ona istediğiniz gibi saldırmanız için size meydan okuyor. Ve bu onu biraz ürkütücü kılsa da, aynı zamanda beni yeni bir karakter canlandırmak ve o yolculuğa tekrar çıkmak için hevesli kılıyor.

Anlam kırılmaları mevcut.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri