- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,092
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Amanda Laura Bynes 3 Nisan 1986 tarihinde Thousand Oaks, Kaliforniya, ABD'de dünyaya geldi. Amerikalı sinema oyuncusudur.
Bynes, oldukça duyurulan özel yaşamında madde bağımlılığı ile mücadele etmiş ve yasal sorunlarla karşı karşıya kalmıştır. Özel hayatındaki çeşitli sorunlarıyla mücadele ederken 2010 yılında oyunculuğa belirsiz bir süre ara verdiğini duyurdu. Sekiz yıl sonra, 2018'de Bynes, televizyon oyunculuğuna geri dönme niyetini açıkladı.
Bir dişhekimi asistanı ve büro müdürü Lynn Bynes'in üç çocuğunun en küçüğü ve diş hekimi Rick Bynes'in kızı olarak California, Thousand Oaks'ta dünyaya geldi. Babası Katoliktir ve İrlandalı, Litvanya ve Polonya kökenlidir. Annesi Yahudi'dir (Romanya, Rusya ve Polonya'dan bir aileden). Bynes'in büyük dedesi Toronto, Ontario'lu Kanadalıdır.Nickelodeon'da çektiği All That serisi, Amanda Show ve Hairspray filmi sayesinde ünlü olmuştur. Eğitimini Thousand Oaks Lisesinde görmüş ve 2003'te mezun olmuştur.
Amanda Bynes 13 yaşında kendi şovunu yapmıştır. Annesinin ailesi Toronto'da yaşıyor. Hollywood yapımcıları Brian Robbins ve Dan Schneider'ın dikkatini Los Angeles Laugh Factory'de bir şovda çekti.
Bynes 2007'de kendisini Yahudi olarak nitelendirdi ve aynı zamanda şunları söyledi: "Din kadarıyla ikisinde de yetiştirildim, hem Yahudilik hem de Katoliklik hakkında bilgiler edindim. Ailem, büyüdüğümde hangi inanca uyacağım konusunda karar vermenin bana bağlı olduğunu söylediler. Ben yine de manevi biriyim. Henüz bir din üzerinde karar vermedim. Neye inandığıma tam olarak emin değilim" şeklinde konuştu.Bynes illüstrasyon ve moda tasarımı ile ilgileniyor. Daha önce kendi moda çizgisini ülke çapında satmış ve moda kariyerini kolaylaştırmak için Los Angeles'tan New York'a taşınmıştır.
Aralık 2013'te Bynes, 2014 için Irvine, Kaliforniya'daki Moda Tasarım ve Ürün Geliştirme Enstitüsü'ne kaydoldu. 2018 yılında Ürün Geliştirme alanında ön lisans derecesini aldı ve bir lisans programı başlatma niyetini açıkladı. 2019'da Bynes, FIDM'den mezun oldu.
2008'de Bynes, MacFarlane'nin şovu Family Guy'ın bir bölümünde bir karakteri seslendirdikten sonra kısa bir süre Seth MacFarlane ile çıkmaya başladı. 2020'de Instagram sayfasında Paul Michael ile nişanlandığını duyurdu. Üç hafta sonra ilişkiyi kestikleri açıklandı ancak bu duyurunun daha sonra yanlış olduğu ortaya çıktı. Michael, Instagram hesaplarının saldırıya uğradığını belirtti. Mart 2020'de Bynes, Instagram hesabında ilk çocuklarını beklediklerini duyuran bir ultrason fotoğrafı paylaştı. Daha sonra bu gönderiyi sildi ve avukatı, ilk iddiasına rağmen çiftin çocuk beklemediğini doğruladı.
Aralık 2019'da Bynes, sol gözünün altına bir kalp yüz dövmesi yaptırdığını ve 2020'de kaşının üstüne ikinci bir kalp dövmesi yaptırdığını açıkladı.