Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Talia Balsam

  • Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 504

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Katılım
2 Mar 2015
Konular
59,185
Mesajlar
88,383
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,229
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,342
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

licensed-image.jpg

Talia Balsam 5 Mart 1959 tarihinde New York, ABD'de dünyaya geldi. Amerikalı kadın tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Oyuncu çift Martin Balsam ve Joyce Van Patten'in kızıdır. Oyuncu John Slattery ile evlidir.

Balsam 5 Mart 1959'da (bazı kaynaklarda: 5 Mart 1960 New York Şehri'nde oyuncular Martin Balsam ve Joyce Van Patten'in kızı olarak doğdu. Aile kökleri baba tarafından Rusya Yahudisi anne tarafından ise İtalyan, İngiliz ve Hollanda kökenlidir. Oyunculuk yönetmenlik yapan akrabaları olan amcaları; Dick Van Patten, Pat Van Patten ve Tim Van Patten ile yeğenleri oyuncu; Grace Van Patten ve Vincent Van Patten vardır.

Ergenlik döneminde Tucson, Arizona'da bulunan yatılı bir okulda öğrenim gördü.

Balsam oyunculuğa 1977'de ABC kanalı yapımı komedi türünde televizyon dizisi Happy Days ile başlayıp arka arkaya Dallas, Taxi, Hill Street Blues ve Magnum, P.I. vb. dizilerle ekranlara geldi. Balsam'ın en başarılı sinema deneyimleri ise 1986 yapımı Crawlspace ve 1987 yapımı In the Mood ile oldu. Yer aldığı diğer bazı yapımlar arasında televizyon yapımları; L.A. Doctors (1998-99), Without a Trace (2003-04), The Cake Eaters (2007), Mad Men (2007-2014), Homeland (2012) ve Divorce (2016-2019) ile sinema filmleri; Kent State (1981), Nadia (1984) ve Consenting Adult sayılabilir.

Balsam ilk evliliğini 1989'da oyuncu George Clooney ile Las Vegas'da gerçekleştirdi. Çift 1993'te ayrıldı. Clooney evliliği ile alakalı olarak basına yaptığı değerlendirmelerde "O dönemde evli olmak için acele davrandığını eşi Talia'ya adil bir evlilik" sunamadığını ifade etmiştir. 1998'de yine oyuncu John Slattery ile Kauai, Hawaii'de evlendi. Bir oğlu Harry Slattery oldu. Balsam ile eşi Slattery Mad Men adlı televizyon dizisinde evli çift Roger Sterling ve Mona Sterling olarak ekranlara gelmişlerdir.

Balsam yaşamını ailesiyle SoHo, Manhattan'da sürdürmektedir.
 
paylaşım için teşekkür ederim
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst