- Konular
- 125
- Online süresi
- 28g 65379s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 149
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 6,534
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Daha Önce Hazırladığım Metin2 Projem İçin Yatırımcı Ortak Arıyorum
Oyunun İle İlgili Herşey Hazır Durumda Alt Yapı Kendimize Ait Defalarca Denenmiştir Gelişmiş Panelide Bulunmakta
Sadece Ortak Olacak Arkadaşlar Son Kez Üzerinden Geçilecektir
Sosyal Medya Fenomenlerine Çektirdiğim Videoların Telif Hakkı Satın Alınmıştır ( 250K Civarı Bir Rakam Bu Videolara Harcanmıstır ) Satın Alınan Videoların Hangi Fenomenler Tarafından Olduğunu Aşşağıda Bıraktığım Fotoğrafta Görebilirsiniz
Oyunun İle İlgili Herşey Hazır Durumda Alt Yapı Kendimize Ait Defalarca Denenmiştir Gelişmiş Panelide Bulunmakta
Sadece Ortak Olacak Arkadaşlar Son Kez Üzerinden Geçilecektir
Sosyal Medya Fenomenlerine Çektirdiğim Videoların Telif Hakkı Satın Alınmıştır ( 250K Civarı Bir Rakam Bu Videolara Harcanmıstır ) Satın Alınan Videoların Hangi Fenomenler Tarafından Olduğunu Aşşağıda Bıraktığım Fotoğrafta Görebilirsiniz
- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Tek konu üzerinden devam edelim.
forum.turkmmo.com
KURUMSAL SUNUCUMA YATIRIMCI ORTAK ARIYORUM
Arkadaşlar 2020 Yılından İtibaren Geliştirmiş Olduğum Projeme Yatırımcı Ortak Arıyorum Oyunun Herşeyini Hazırladım Fakat Ufak Tefek Eksiklerim Kaldı Yatırımcıya İhtiyacım Var Files Özellikleri 1-99 OldSchool Hard ve Orta Emek Olarak 2 Yapıya Sahibiz Files Defalarca Denemiştir Herhangi Bir...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...